Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Προσπαθούν να περάσουν στο εσωτερικό του κόμματος ότι ο Τσίπρας δεν είναι πολιτικά τελειωμένος

 


Η προσπάθεια να δείξουν κυρίως στο εσωτερικό του κόμματος ότι οι πολίτες ακούν ακόμα τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα, και ότι μπορεί να σταθεί χωρίς να του πετάνε πέτρες είναι δύσκολη.

Καθόλου απίστευτο που προσπαθούν να δώσουν δείγματα επιτυχίας στην περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στον νομό Ηλείας με στημένους οπαδούς της περιοχής και μπόλικα ψέματα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε τους γνωστούς στημένους, στελέχη της περιοχής που τον ακολούθησαν παντού για να φαίνεται ότι κάποιος τον ακολουθεί, και άρχισε να τάζει και να αραδιάζει ψέματα κοροιδεύοντας τον κόσμο.

Όποιος είχε μάτια έβλεπε και η αλήθεια είναι ότι οι πολίτες τον απαξίωναν, ούτε τον χαιρετούσαν και αυτοί που τον ακολουθούσαν ήταν οι ίδιοι.

Μάλιστα για να ενισχύσουν το προφίλ του τελειωμένου πολιτικά Αλέξη Τσίπρα, είπαν ότι δήθεν οι πολίτες έτρεχαν να του μιλήσουν, να ρωτήσουν τον ακατάλληλο για το εργασιακό, τον επίσης ακατάλληλο για τα θέματα της Παιδείας, και ειδικά να τον ρωτήσουν για την οικονομία και εκεί γελάει όλη η Πελοπόννησος.

Ο Τσίπρας έπρεπε να λαικίσει και πάλι λέγοντας στους είκοσι που τον ακολουθούσαν ότι η κυβέρνηση έχει ξεγράψει τον νομό Ηλείας και τους ανθρώπους του μόχθου από τον χάρτη.

Επανέλαβε το ψέμα ότι ο πρωθυπουργός δεν πάει στην βουλή ξεχνώντας τι έκανε ο ίδιος που δεν είχε πατήσει ούτε μία φορά «Ο πρωθυπουργός δεν ήρθε την πρώτη φορά, δεν ήρθε τη δεύτερη φορά, είναι η τρίτη Παρασκευή, θα τον περιμένω στη Βουλή, πρέπει να έρθει να δώσει απαντήσεις και θα του ζητήσω να δώσει απαντήσεις και για την Αμαλιάδα και να μην κρυφτεί πίσω από την δικαιολογία του πανεπιστημίου Πατρών γιατί δεν μπορεί μια ολόκληρη περιοχή να υποβαθμίζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Τόλμησε να μιλήσει για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα που ο ίδιος, η ανεπάρκεια και η ανικανότητα της κυβέρνησης του διέλυσαν λέγοντας «Εδώ υπάρχει ένας κίνδυνος εκτόξευσης της ανεργίας μες στο 2022 ανεξαρτήτως του αν θα έχουμε θετικούς ή μη  ρυθμούς ανάπτυξης και ο άλλος κίνδυνος είναι να υπάρξει μια μεγάλη αναδιάρθρωση, μια ραγδαία αναδιάρθρωση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Δηλαδή να μην αντέχουνε επιχειρήσεις μικρές και μεσαίες σε όλους τους κλάδους και να αντικαθίστανται από αλυσίδες» .

Προσπάθησε και πάλι να εξαπατήσει του πολίτες λέγοντας ότι θα σβήσει και θα κουρέψει χρέη λέγοντας «Είναι ζωτικής σημασίας η ρύθμιση του πανδημικού χρέους αν θα κληθούν από Σεπτέμβρη να τα επιστρέψουν τις προκαταβολές, και ταυτόχρονα να πληρώσουν φόρους, ΕΝΦΙΑ και επιταγές. Εμείς Καταθέσαμε πρόταση για την ρύθμιση του πανδημικού χρέους, τουλάχιστον αυτού που αφορά τους φόρους και τα ασφαλιστικά ταμεία, αντίστοιχη με αυτή που είχαμε κάνει ως κυβέρνηση. Δηλαδή γενναίο κούρεμα 40-60% και το υπόλοιπο να μπει σε ένα μεγάλο βάθος χρόνου 120 και πλέον δόσεων».

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να περιοδεύσει και να πει όσα περισσότερα ψέματα μπορεί για να εξαπατήσει όσους περισσότερους μπορεί, οπότε ετοιμαστείτε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου