Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Απίστευτος ανθελληνισμός απο τον ΣΥΡΙΖΑ -Χέρι-χέρι με τον ψευτομουφτή στην Ξάνθη


 

Προκλητικοί ανθέλληνες στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ίχνος ντροπής και ηθικής προκαλούν τους Έλληνες χέρι-χέρι με την ψευτομουφτεία της περιοχής, η οποία είναι πειθήνιο όργανο του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής.

Οι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ συνδιοργάνωσαν εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των ισραηλινών επιχειρήσεων στη Γάζα, μαζί με τον ψευδομουφτή της Ξάνθης.

ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης
την Παρασκευή

Κάλεσμα σε συγκέντρωση για την Παλαιστίνη
Η διεθνής κοινότητα, η ΕΕ και η Ελληνική κυβέρνηση δεν μπορούν να κλείνουν τα μάτια μπροστά στη φρίκη των βομβαρδισμών στην Παλαιστίνη και να περιορίζονται στην έκδοση ανακοινώσεων. Οφείλουμε εδώ και τώρα να ενώσουμε τις φωνές μας με όσους αγωνίζονται για...

Ο ψευτομουφτής της Ξάνθης Αχμέτ Μετέ βρέθηκε να πορεύεται και να διαδηλώνει πλάι-πλάι με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Αρχικά, η εκδήλωση αποτέλεσε πρωτοβουλία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απηύθυνε «ανοιχτό κάλεσμα» στην κοινωνία. Ομως, λίγα 24ωρα αργότερα η εκδήλωση απέκτησε συνδιοργανωτή και συγκεκριμένα την ψευτομουφτεία Ξάνθης. 



Ο προκλητικός ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ δεν δίστασε να την αναρτήσει στο προσωπικό προφίλ του στο facebook σχολιάζοντας: «Η Μουσουλμανική “Τουρκική” Μειονότητα της Ξάνθης διαμαρτυρήθηκε για την ισραηλινή γενοκτονία και σφαγή στην Παλαιστίνη. Ελευθερία στην Παλαιστίνη… Ευχαριστούμε τα αδέρφια μας από Ξάνθη και Κομοτηνή»! Και, για να μην υπάρχουν απορίες, σε σχετική ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε ότι: «Η πορεία υποστήριξης της Παλαιστίνης διοργανώθηκε υπό την ηγεσία του “μουφτή Ξάνθης” Αχμέτ Μετέ και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ»! Για να αποδείξει ότι υπήρξε συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, ανήρτησε και τη σχετική φωτογραφία όπου εμφανίζεται ακριβώς δίπλα με τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, πίσω από το κεντρικό πανό της εκδήλωσης.

Το ερώτημα είναι "Γνώριζε η Κουμουνδούρου την πρωτοβουλία του βουλευτή της στην Ξάνθη;" κανένας απο την Κουμουνδούρου δεν τολμάει να απαντήσει!! Ήξεραν ότι η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την ψευτομουφτεία της Ξάνθης, η οποία αποτελεί το μακρύ χέρι της Αγκυρας στην περιοχή; Και, αν ναι, είχαν δώσει το «πράσινο φως» στον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ να προχωρήσει;

Αποτέλεσμα της ανθελληνικής στάσης του ΣΥΡΙΖΑ και του ψευδομουφτή ήταν παρά τη μεγάλη κινητοποίηση, μόνο μερικές εκατοντάδες άτομα έλαβαν μέρος, τα οποία απαιτούσαν… λευτεριά στην Παλαιστίνη, ξεχνώντας πως την ίδια λευτεριά διεκδικούν η κατεχόμενη Κύπρος και οι Κούρδοι και κανένας δεν διαδήλωσε για αυτούς.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου