Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Οι υπουργοί που αφήνουν καλές εντυπώσεις στους Πολίτες και δυναμώνουν την κυβέρνηση


 

Η άνοδος των ποσοστών της κυβέρνησης, που προκύπτει από τις μετρήσεις, οφείλεται εκτός από τον πρωθυπουργό που είναι δικαίως και αναμφισβήτητα το κορυφαίο χαρτί της κυβέρνησης, και σε υπουργούς που κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.

Αναφερόμαστε φυσικά για αρχή στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη που η δουλειά τους και οι επιτυχίες τους δείχνουν ότι δεν τοποθετήθηκαν απλά για να καλύψουν τις συγκεκριμένες θέσεις που κατέχουν.

Δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης σε όλες τις δημοσκοπήσεις και δικαίως είναι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας που είδε την αποδοχή του κόσμου να εκτοξεύεται μετά την επίσκεψη του στην Άγκυρα. Ακολουθούν στους κορυφαίους ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης που επιτυγχάνει αποδοχή ανάλογη των επιτευγμάτων του υπουργείου του και των έργων που έχει ολοκληρώσει τα οποία πηγαίνουν την Ελλάδα μπροστά τεχνολογικά.

Ακολουθεί ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας που η διαχείριση της πανδημίας τον έχουν στην πρώτη τριάδα των κορυφαίων υπουργών.

Ακολουθεί ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα και καλό θα ήταν να δούμε και τον Μιχάλη  Χρυσοχοΐδη στους κορυφαίους, έχοντας διαχειριστεί με επιτυχία το θέμα της ασφάλειας των πολιτών και την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Το έργο της κυβέρνησης βάση των δημοσκοπήσεων χωλαίνει στο θέμα της ασφάλειας και της δικαιοσύνης και αυτό είναι καμπανάκι για τους χειρισμούς των αρμόδιων υπουργών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου