Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Για κακούργημα η "super" Κική απολογείται την Πέμπτη στον ανακριτή

 



Ποινική δίωξη στην αποκαλούμενη "Super" Κική και δύο γυναίκες ακόμη για ληστεία και ενδοοικογενειακή βία άσκησε ο εισαγγελέας  και καλούνται να απολογηθούν την Πέμπτη στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η "Super" Κική μετά από μήνυση 37χρονου, ο οποίος καταγγέλλει ότι εκείνη μαζί με την πρώην σύντροφό του και μια φίλη τους έβαλαν άγνωστο άνδρα να τον ξυλοκοπήσει και μάλιστα όπως δείχνουν οι φωτογραφίες άγρια.

Η γνωστή influencer και οι δύο άλλες γυναίκες βρίσκονται υπό κράτηση από το απόγευμα της Δευτέρας (20/2), γιατί -όπως υποστηρίζει ο 37χρονος- η "Super" Κική μαζί με τη φίλη της τον οδήγησαν σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην περιοχή του Ζωγράφου, με την πρόφαση να συζητήσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε.

Από την άλλη, η "Super" Kική υποστηρίζει ότι προσπάθησε να βοηθήσει τη φίλη της, η οποία είναι πρώην σύντροφος του 37χρονου, επειδή εκείνος την απειλούσε, της επιτέθηκε και παραβίασε τα εις βάρος του ασφαλιστικά μέτρα για ενδοοικογενειακή βία, και τελικά τη συνέλαβαν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου