Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Σκληρή συμμορία Αλβανών κακοποιών οι δράστες της δολοφονίας και αναζητούνται

 


Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας Αλβανός από πυροβολισμούς που δέχθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ενώ βρισκόταν μέσα σε καφετέρια με ναργιλέδες που μαζεύονται Αλβανοί, στη συμβολή των οδών Ρόδων και Κασταμονής, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη μιας συμμορίας επτά Αλβανών κακοποιών που κάθονταν στην καφετέρια άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται μεταξύ τους, ένα από τα καθάρματα έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί ανεξέλεγκτα μέσα στην καφετέρια, κάτι που είχε ως συνέπεια οι σφαίρες να πλήξουν ομοεθνή τους, ο οποίος όμως δεν είχε σχέση με την παρέα και βρισκόταν σε άλλο σημείο του καταστήματος, προκειμένου να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Έξω από το μαγαζί που έγινε η δολοφονία, η συμμορία των κακοποιών έχουν παρατήσει ένα μαύρο τζιπ, που είναι αμάξι το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του νεαρού Αλβανού.

Βάσει των πινακίδων του φαίνεται να ανήκει σε εταιρεία, αλλά στην πραγματικότητα ανήκει σε ομάδα σκληρών ποινικών Αλβανών κακοποιών που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Καραϊσκάκη και στον Άγιο Παύλο και είναι πολύ επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια.

Το τζιπ που βρέθηκε έξω από την καφετέρια ανήκει σε έναν από τους επτά Αλβανούς κακοποιούς. Η συμμορία των επτά Αλβανών φέρεται να εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών, μετά την δολοφονία έχουν εξαφανιστεί και αναζητούνται.

 Ο νεκρός χαρακτηρίζεται «παράπλευρη απώλεια» από την αστυνομία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου