Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Ο Πλεύρης στέλνει στον εισαγγελέα τον Μιχάλη Γιαννακό για τα fake news


 

Ο Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε πως ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη για τα όσα λέει για τις ΜΕΘ, και θα πρέπει να υποστηρίξει εάν είναι fake news η όχι.

Ο υπουργός Υγείας φανερά εκνευρισμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως θα υποβάλει αναφορά αξιοποίνων πράξεων για τον Μιχάλη Γιαννάκο προκειμένου να κληθεί από τη Δικαιοσύνη και να αποδείξει τα όσα καταγγέλλει ότι κρατούνται ΜΕΘ για VIP περιστατικά. Μάλιστα ο κ. Πλεύρης είπε πως για την ώρα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ «δεν έχει τολμήσει να αναφερθεί σε ονόματα για τα όσα υποστηρίζει. Αν το κάνει, θα του υποβάλω και μήνυση».

Ο κ. Πλεύρης επανέλαβε ότι πρόκειται για ψεύδη και δήλωσε εξοργισμένος καθώς, όπως είπε, θα μπορούσε να δεχθεί κριτική για παραλείψεις ή γιατί δεν υπάρχουν αρκετές ΜΕΘ, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να χαρακτηρίζει ουσιαστικά εγκληματίες την κυβέρνηση ένας συγκεκριμένος συνδικαλιστής.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι ακούει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που είναι στην πρώτη γραμμή και όχι αυτούς που βρίσκονται στην ασφάλεια του καναπέ και βγαίνουν στα κανάλια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου