Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Παραρτήματα σε Σάμο και Ικαρία είχαν οι απατεώνες του «υπουργείου Θεραπείας»


 

Τα καραγκιοζιλίκια της απατεώνισσας 49χρονης Βρετανίδας «υπουργού Θεραπείας», όπως χαρακτηρίζεται ίδια, είχαν πλοκάμια στην Σάμο και την Ικαρία.

Στη Σάμο και την Ικαρία είχε ιδρύσει μεταξύ άλλων περιοχών, παραρτήματα, το καραγκιοζιλίκι των καιρών, η 49χρονη Βρετανίδα «υπουργός Θεραπείας».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το καραγκιοζιλίκι «υπουργείο Θεραπείας» που ίδρυσαν απατεώνες και σήμερα είναι κλειστό, λειτούργησε στο Πυθαγόρειο της Σάμου το 2019 για λίγους μόνο μήνες, πουλώντας κατά κύριο λόγο βότανα.

Οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής θυμούνται, για παράδειγμα, τον τρόπο με τον οποίο πλήρωναν για τις αγορές τους, όσοι το επισκέπτονταν. Συγκεκριμένα, αγόραζαν βότανα και για ρέστα τους έδιναν βότσαλα τα οποία χρησιμοποιούσαν στην επόμενη αγορά.

Το καραγκιοζιλίκι απατεώνισσα, που συστήνεται ώς «υπουργός» κυκλοφορούσε με τζιπ χωρίς πινακίδες το οποίο έφερε την επιγραφή «υπουργός», προβληματίζοντας τις αρχές και τους πολίτες. 

Ακολούθησε η απαραίτητη έρευνα με συνέπεια το «υπουργείο» να κλείσει τα γραφεία του στη Σάμο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο πλαίσιο της έρευνας, έγινε μια προσαγωγή, χωρίς να έχουν προκύψει περισσότερες λεπτομέρειες και θα θέλαμε να μάθουμε τι τύχη είχε αυτή η απάτη της «υπουργού».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου