Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Ξανθός διαψεύδει Γιαννακό και ΣΥΡΙΖΑ για ΜΕΘ : Κατά τη γνώμη μου δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα

 


Η ανεύθυνη διασπορά fake news απο τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, και η χρησιμοποίησει του fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει ότι μάλλον συνενοημένοι ήταν για να ανησυχήσουν τον κόσμο νομίζοντας ότι θα πλήξουν την κυβέρνηση.

Ο Ανδρέας Ξανθός, τομέαρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ πήρε αποστάσεις από τις fake καταγγελίες του κόμματός του περί ρεζερβέ ΜΕΘ για υψηλά πρόσωπα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής ρώτησε τον κ. Ξανθό «Πριν πάμε λοιπόν στη στελέχωση των ΜΕΘ γιατί και αυτό είναι μία μεγάλη συζήτηση να πάμε στις καταγγελίες των εκπροσώπων της ΠΟΕΔΗΝ και της ΟΕΝΓΕ και θέλω να σας ρωτήσω επειδή και εσείς είστε στα νοσοκομεία δεν τελείωσε η σχέση σας είστε νοσοκομειακός γιατρός δεν τελείωσε η σχέση σας με τα νοσοκομεία επειδή φύγατε από την οδό Αριστοτέλους μπορεί να υπάρχουν 47 ή λιγότερες, περισσότερες δεν ξέρω κλίνες ΜΕΘ λειτουργικές που να τις κρατάνε καβάτζα;»

Ο πρώην υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε Για τις καταγγελίες ΠΟΕΔΗΝ και ΟΕΝΓΕ για vip ΜΕΘ :

«Αυτό υπερβαίνει κάθε λογική. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να υπάρχει και δεν θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρξει. Κατά την άποψή μου, δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα. Αυτό το οποίο οφείλουμε να διασφαλίσουμε και οφείλει να το διασφαλίσει και το κίνημα των υγειονομικών, τα σωματεία, τα συνδικάτα των γιατρών, των εργαζομένων, αλλά και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις και να απαιτήσουμε, είναι να υπάρχουν συνθήκες διαφάνειας».

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ενημέρωσε σήμερα ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη για τα fake news που προσπάθησε, μόνος του; Κατόπιν εντολών; Να διασπείρει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου