Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Ποινή φυλάκισης 14 μηνών στο καραγκιοζιλίκι υπουργό της Αράχωβας

 


Σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε το καραγκιοζιλίκι αυτοαποκαλούμενη υπουργός Θεραπειών της Αράχωβας.

Το θέμα είναι να αποκαλυφθούν και οι απατεώνες που κρύβονται πίσω από αυτό το καραγκιοζιλίκι από την Βρετανία.

Η ίδια προκλητική στο δικαστήριο υποστήριζε ότι για αυτή δεν υφίστανται οι νόμοι του Ελληνικού κράτους όμως τελικά η απόφαση του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς ήταν καταδικαστική και θα εκτελεστεί εάν συνεχίσει η απατεώνισσα το καραγκιοζιλίκι.



Η αναστολή της ποινής θα έχει ισχύ υπό την προϋπόθεση ότι η κατηγορούμενη εντός των επόμενων τριών ημερών θα κατεβάσει όλες τις πινακίδες από το «υπουργείο Θεραπειών» και θα βάλει λουκέτο στην επιχείρηση.

Η ίδια εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο στο Δικαστήριο, ντυμένη αποκριάτικα, φορούσε μία μπλε «τήβεννο» που έφερε τα αρχικά της…«παγκόσμιας εκκλησίας της ζωής», όπως η ίδια είπε και άφησε άφωνους τους δικαστές. 

Αμέσως ξεκίνησε τις απίστευτες θεωρίες της και απαντώντας στην πρόεδρο του δικαστηρίου της είπε ότι δεν αναγνωρίζει το δικαστήριο. Ο διάλογος χαρακτηριστικός. . «Ποια είναι η δικαιοδοσία σας; Δεν σας αναγνωρίζω. Αρνούμαι τις κατηγορίες», είπε στο δικαστήριο. Όταν ο δικαστής της απάντησε ότι «παραβιάζει τον νόμο για τον κορωνοϊό», εκείνη ρώτησε: «Ποιος νόμος είναι αυτός;».

Δείτε το video :





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου