Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Μητσοτάκης: Μεγάλο λάθος που ψήφισα Κωνσταντοπούλου



Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης για την απόφαση να συστήσει εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια, αλλά και κατά της προέδρου της Βουλής, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αμφισβήτησε την χρησιμότητα της εξεταστικής και τόνισε ότι οδηγεί σε πόλωση και αντιπαράθεση. «Η κυβέρνηση αντί για εξεταστική θα έπρεπε να ασχολείται με άλλα θέματα (...) Κάθε μήνας που περνάει και δεν λύνεται το χρηματοδοτικό πρόβλημα η αγορά στενεύει... Κινηθείτε γρήγορα αντί να ασχολείστε με εξεταστικές και τη διαχείριση πολιτικών εντυπώσεων, γιατί η πολιτική σας θα έχει επίπτωση στην οικονομία», είπε ο πρώην υπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «πολύ μεγάλο λάθος του» την ψήφο του στο πρόσωπό της. «Η Βουλή έχει μετατραπεί σε αρένα. Έκανα πολύ μεγάλο λάθος που την ψήφισα, δεν απολαμβάνει πλέον της προσωπικής μου εμπιστοσύνης, της αντιπολίτευσης, και σιωπηλά πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Απολαμβάνει μόνο της εκτίμησης της Χρυσής Αυγής», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έχει πολιτική και επιχειρησιακή αδυναμία για σχέδιο μεταρρυθμίσεων» και για κρυφή ατζέντα, ενώ τόνισε ότι είναι εξαιρετικά χαλαρή σε θέματα νόμου και τάξης και στο μεταναστευτικό.



Πηγή:  iefimerida.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου