Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Στον δικό της επικίνδυνο κόσμο η Κωνσταντοπούλου για την εισβολή στη Βουλή: Γιατί είστε αναστατωμένοι;



Με ειρωνία προς τους δημοσιογράφους αντέδρασε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν ρωτήθηκε για το πρωτοφανές περιστατικό της εισβολής αναρχικών στο προαύλιο του Κοινοβουλίου.

"Γιατί είστε αναστατωμένοι; Επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;". Αυτή ήταν η αντίδραση της Προέδρου της Βουλής όταν δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για το γεγονός πως το Κοιβονούλιο έμοιαζε με... ξέφραγο αμπέλι και αντιεξουσιαστές έφτασαν σχεδόν μέχρι την είσοδο, πετώντας φέιγ βολάν και απαιτώντας την απελευθέρωση τρομοκρατών!

Η συμπεριφορά της κας Κωνσταντοπούλου προκαλεί εκ νέου αντιδράσεις, καθώς την ώρα που το καλύτερα φυλασσόμενο κτίριο της χώρας μοιράζει... μπάτε σκύλοι αλέστε, με αποτέλεσμα αντιεξουσιαστές να εισβάλουν ανενόχλητοι και να υψώνουν πανό, εκείνη αντιμετωπίζει την κατάσταση με ειρωνία και δεν φαίνεται να ενοχλείται!

Αντίθετα, για άλλη μια φορά, η επίσημη θέση της κυβέρνησης δεν συμπίπτει με εκείνη της Προέδρου της Βουλής, αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβιήλ Σακελλαρίδης έκανε λόγο για προκλητική και ακατανόητη ενέργεια.


Πηγή : newsit.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου