Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Έλεος δεν μαζεύεσαι με τίποτα "Οφθαλμαπάτη" η εισβολή κατά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει να είναι προκλητική



To Προεδρείο της Βουλής πιστό στις παραδόσεις αποφάσισε να κάνει και εκείνο το πρωταπριλιάτικο αστείο και εξέδωσε ανακοίνωση για τα έκτροπα που σημειώθηκαν σήμερα στον προαύλιο χώρο του ελληνικού κοινοβουλίου.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση όσοι είδαν σήμερα στη Βουλή, μία εισβολή είναι στην καλύτερη περίπτωση φαντασιόπληκτοι, καθώς αναφέρει πως ουδεμία εισβολή έγινε και έκανε λόγο για διαστρεβλωτική της πραγματικότητας ενημέρωση.

Με βάση λοιπόν την άποψη του Προεδρείου της Βουλής, το μόνο που έγινε σήμερα ήταν απλά 15 πολίτες με εμφανή τα χαρακτηριστικά τους και με ειρηνικό τρόπο να εκδηλώσουν τη διαμαρτυρία τους για τις φυλακές Τύπου Γ΄ και τη συμπαράστασή τους σε κρατουμένους οι οποίοι πραγματοποιούν πολυήμερη απεργία πείνας. Και η ανακοίνωση συνεχίζει πως οι "πολίτες έριξαν μικρών διαστάσεων φυλλάδια που συνοψίζουν τη διαμαρτυρία τους και κράτησαν για λίγη ώρα πανό στην είσοδο της Βουλής, το οποίο ανέγραφε «Αλληλεγγύη στους Απεργούς Πείνας Άμεση Ικανοποίηση των Αιτημάτων τους".

Και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με την ανακοίνωση να αναφέρει πως ουδέν ανησυχητικό ανέκυψε "και η διαμαρτυρία εντάσσεται στο αντίστοιχο Συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών". Σύμφωνα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου οι "πολίτες δεν επιχείρησαν να εισέλθουν στο εσωτερικό του Κοινοβουλίου, ούτε και θα είχαν τέτοια δυνατότητα, αφού ελήφθησαν προληπτικά από τη Φρουρά της Βουλής όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία του κτηρίου και των ευρισκομένων εντός του. Οι πολίτες εξήλθαν οικειοθελώς του προαυλίου χώρου, αμέσως μετά τη διαμαρτυρία τους, υπό την επίβλεψη της Φρουράς της Βουλής".

Το προεδρείο της Βουλής κάνει λόγο για προβοκάτσια και προσπάθεια δημιουργίας πανικού και αισθήματος ανασφάλειας, την ώρα που διακυβεύεται η ζωή κρατουμένων οι οποίοι βρίσκονται σε απεργία πείνας.



Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου