Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Αμετανόητοι συνεχίζουν το καραγκιοζιλίκι με την "νεκρή"Μαρία στον Έβρο

 


Γιώργος Τσίπρας επιμένει στο ψέμα και την απάτη που πήγε να κάνει κακό στην Ελλάδα: Δεν είχαμε άδικο για την «μικρή Μαρία» στον Έβρο.

Ακόμα και σήμερα δεν έχουν καταλάβει ότι η απάτη και το ψέμα τους έστειλε στο 20% και θα τους πάει παρακάτω.

Ως υπαρκτό αντιμετώπισε το θέμα της «μικρής Μαρίας» στον Έβρο ο προκλητικός ψεύτης εξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα, και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι τόσο Der Spiegel που το ανέδειξε, ανακάλεσε το επίμαχο δημοσίευμα, όσο και ότι φάνηκε εκ των υστέρων πως δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο περιστατικό, εκτιμώντας, πάντως, ότι έκανε επικοινωνιακά κακό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ για το αν το θέμα της «μικρής Μαρίας» έκανε καλό ή κακό στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε «από πλευράς επικοινωναικής διαχείρισης μας έκανε κακό, επί της ουσίας δεν είχαμε άδικο» είπε ο αμετανόητος και ανεκδιήγητος ψεύτης, χωρίς ίχνος ντροπής.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Τσίπρα, χωρίς να ντρέπεται προσπάθησε να ρίξει το θέμα της δήθεν "νεκρής" Μαρίας στον Μηταράκη, δείχνοντας το πόσο φαιδροί είναι τον ΣΥΡΙΖΑ, και λέγοντας «ο ίδιος ο κ. Μηταράκης είχε αναδείξει το θέμα αλλά αντί να το πληρώσει εκείνος, το πληρώσαμε κυρίως εμείς».

Είπε επίσης πώς είναι επικοινωνιακό το πρόβλημα με τον φράχτη στον Έβρο για τον ΣΥΡΙΖΑ επιμένοντας ότι «η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τον φράχτη είναι ολόσωστη. Είναι σόου αυτό με τον φράχτη δεν είναι ζήτημα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας. Ακόμα και στο θέμα της μεταναστευτικής πολιτιιής είναι ένα από τα 10 εργαλεία».

Όχι 20%, 3 % πρέπει να πάει και σύντομα!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου