Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Δείχνουν την «έξοδο» με ΦΟΡΑ στην Πόπη Τσαπανίδου

 


Εισηγήσεις να αλλάξει όλο το επικοινωνιακό επιτελείο δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την συντριπτική ήττα στις εκλογές της 21ης Μαΐου, που τον τελείωσε πολιτικά και δεν εννοεί να το καταλάβει.

Μια από τις πρώτες κινήσεις που επισπεύδονται στην Κουμουνδούρου είναι και η αλλαγή στην επικοινωνιακή πολιτική. Ακούστηκαν εισηγήσεις να αποσυρθεί ακόμη και η Πόπη Τσαπανίδου, στην οποία ορισμένοι επιχειρούν να επιρρίψουν ευθύνες για την εκλογική συντριβή. 

Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πιέσεις για αντικατάσταση της κυρίας Τσαπανίδου προέρχονται από την εσωκομματική αντιπολίτευση και την ομάδα των «53+».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τσαπανίδου έχει υποβάλει την παραίτησή της στον Αλέξη Τσίπρα, αμέσως μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, αλλά αυτή δεν έγινε δεκτή.

Όπως και να έχει ετοιμάζεται να φύγει με ΦΟΡΑ η Πόπη Τσαπανίδου.

Στελέχη του κόμματος συμβουλεύουν τον κ. Τσίπρα να βγάλει μπροστά στην επικοινωνία νεότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που πρώτευσαν στις εκλογές αλλά δεν είναι επαρκεί και ικανά αφού ειδικά, η Έφη Αχτσιόγλου και ο Νάσος Ηλιόπουλος είναι στις δέκα κουβέντες που λένε οι έντεκα είναι ψέμα και δεν γνωρίζουν καλά τα θέματα για τα οποία μιλάνε.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου