Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Ρε Ξυδάκη γιατί να ανεχόμαστε τις χυδαιότητες σου για «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» των ψηφοφόρων της ΝΔ;


 

Πόσο ακόμα θα ανέχονται οι Έλληνες πολίτες τις χυδαίότητες των φαιδρών στελεχών του τελειωμένου ΣΥΡΙΖΑ;

Για «ομίχλη στα μυαλά» και «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» έκανε λόγο ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και φαιδρός Νίκος Ξυδάκης, κατηγορώντας μέρος όσων ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία, σε μια απόπειρα να εξηγήσει την ήττα του κόμματός του στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα στη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, υπάρχει ένα σύνδρομο “είμαστε θυρωροί της νύχτας”, ένα “σύνδρομο της Στοκχόλμης”» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel.

Συνέχισε λέγοντας πως οι νέοι που ψήφισαν ΝΔ «είτε δεν έχουν καταλάβει οι ίδιοι είτε δεν έχουν καταλάβει οι γονείς τους». Συμπλήρωσε πάντως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να γοητεύσει τους νέους, ενώ έχασε και τα λαϊκά στρώματα.

Η δήλωση του κ. Ξυδάκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη και την οργή όσων τον άκουσαν.

«Μέχρι την 21η Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι οι νέοι θα έριχναν τον Μητσοτάκη. Τώρα που και οι νέοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, κατά τον κύριο Ξυδάκη είτε πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, είτε δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν. Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του. Και, όσο συνεχίζουν να προσβάλλουν τους πολίτες, τόσο το 20% θα μοιάζει σύντομα με άπιαστο όνειρο. Τους αφήνουμε στη μιζέρια και στο μίσος τους προς ό,τι δεν συμφωνεί με τις ιδεοληψίες τους» απαντά ο Παύλος Μαρινάκης.

Περαιτέρω, διαμηνύει: «Συνεχίζουμε ενωμένοι, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, δίπλα σε κάθε πολίτη, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που αξίζει σε όλους».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου