Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Πάλι πρόσφερε γέλιο ο Αντώναρος: Ήξερα τη διαφορά, αλλά δεν την έλεγα για να μη στενοχωρήσω τον ΣΥΡΙΖΑ


 

Γελοίος ακόμα και σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει χάσει 20% και ο ίδιος να έχει πατώσει.

Για να γελάμε μόνο είναι ο Ευάγγελος Αντώναρος, που ισχυρίζεται τώρα εκ των υστέρων ότι γνώριζε το αποτέλεσμα της κάλπης και τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, αλλά δεν τα έλεγε στην Κουμουνδούρου και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για να τους δίνει «ελπίδες».

«Εγώ έβλεπα μια διαφορά» ξεκίνησε ο φαιδρός Ευάγγελος Αντώναρος την τοποθέτησή του στο AtticaTV για το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής συνεχίζοντας με την απάντησή του στο «γιατί, Βαγγέλη Αντώναρε, έλεγες "πάτε καλά";».

 «ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να εναθαρρύνω, να δίνω ελπίδες, να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται» είπε για να μας διασκεδάσει , και για να μην χάσει την δουλειά του μελλοντολόγου τώρα που θα πρέπει να βρει κάτι να ασχοληθεί.

Πριν από τις εκλογές ο φαιδρός Ευάγγελος Αντώναρος έλεγε άλλα ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν στο 32%-33%», ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».

Τώρα αντί να κρύβεται, έχει την μούρη αντρόπιαστος να βγαίνει να παραμυθιάζει τους Συριζαίους.

Απολαύστε τον : 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου