Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Γελάει ο κόσμος με τον Ραγκούση και τις γελοιότητες που καταγγέλει

 


Η αλήθεια είναι ότι οι σύντροφοι τον είχαν ξεπεράσει σε χυδαιότητα και φαιδρότητα, ο Ραγκούσης είχε εξαφανιστεί και δεν ακούγαμε ούτε λέξη από αυτόν, έλα όμως που δεν άντεξε και πήρε την σκυτάλη της φαιδρότητας.

Είπε λοιπόν σήμερα ο Ραγκούσης να κάνει μια καταγγελία ψεκασμένη, γελοία μπλέκοντας τα εμβόλια με το Predator, για να φανεί και αυτός, και να συναγωνιστεί στα ίσια τους συντρόφους του.

Συγκεκριμένα ο Ραγκούσης ανέφερε ότι «πολίτης του οποίου το κινητό μολύνθηκε με Predator, δέχτηκε μολυσμένο μήνυμα με παραποιημένη την διεύθυνση emvolio.gov.gr».

 Ο ψεκασμένος φαιδρός Ραγκούσης που ειδικά αυτός δεν ξέρεις εάν λέει ποτέ αλήθεια ούτε για το τι ώρα είναι, κατήγγειλε ότι ο πολίτης έλαβε το μολυσμένο sms λίγες ημέρες πριν κάνει το εμβόλιο του. «Την ώρα που περίμενε το sms του ραντεβού του, αντί να πάρει το κανονικό sms υπενθύμισης για το εμβόλιο, έλαβε μολυσμένο μήνυμα με Predator» τόνισε και ο φαιδρός αναρωτήθηκε «πώς γνώριζαν οι χειριστές του Predator, το ενιαίο κέντρο EYΠ – Predator με έδρα το Μαξίμου, για το ραντεβού του;» και θέλουν τους γελοίους να τους πιστέψουν.

«Ο πολίτης πάτησε το link γιατί περίμενε μήνυμα για το εμβόλιο του με αποτέλεσμα το κινητό του να μολυνθεί και να έχει το Predator πρόσβαση στην προσωπική του ζωή».

Ο Ραγκούσης κάλεσε τον κ. Πιερρακάκη να δώσει εξηγήσεις και μίλησε για «ενιαίο κέντρο διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των πολιτών μέσω του gov.gr και τις άλλες πλατφόρμες με το παράνομο σύστημα και τους εγκεφάλους του Predator».

Αναφέρθηκε επίσης ο φαιδρός βουλευτής πρώην ΠΑΣΟΚ - νύν ΣΥΡΙΖΑ, στις καταγγελίες για την εταιρεία Majoritas η οποία διατείνεται στην ιστοσελίδα της πως βοήθησε το 2019 τη ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές αξιοποιώντας τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών για να χειραγωγήσει τις πολιτικές και εκλογικές τους προτιμήσεις.

Ο Ραγκούσης κάλεσε τον κ. Πιερρακάκη να έρθει άμεσα στη Βουλή και να δώσει εξηγήσεις εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη – τον εγκέφαλο της εγκληματικής οργάνωσης. Εκτός κι αν προτιμά ο κ. Πιερρακάκης – είπε ο κ. Ραγκούσης –  «να στείλει την παραίτησή του» και γελάει ο κόσμος μαζί του, γνωρίζοντας την φαιδρότητα του και την σοβαρότητα των όσων λέει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου