Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

ΚΤΗΝΗ ανήλικοι Ρομά κλέβουν τσάντα από γυναίκα στην Θήβα

 


Η αθλιότητα των Ρομά είναι καθημερινή, οι γονείς Ρομά παραβατικοί και οι ίδιοι, μαθαίνουν στα παιδιά τους κάθε είδους εγκληματική πράξη, μεγαλώνουν κακοποιούς ισάξιους η και σκληρότερους από τους ίδιους τους γονείς.

Το μεσημέρι της Τρίτης (24/1) τέτοια ανήλικα ΚΤΗΝΗ Ρομά άρπαξαν τσάντα μέσα από το αμάξι ανυποψίαστης γυναίκας, η οποία είχε σταματήσει κοντά στη «γέφυρα του τρόμου» στο Πυρί Θηβών που βρίσκεται και καταυλισμός κακοποιών Ρομά στην περιοχή.

Σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα που βρίσκεται στο σημείο και δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα radiothiva.gr φαίνονται τρία ανήλικα ΚΤΗΝΗ Ρομά και πιθανότατα ένα ενήλικας που τους κατευθύνει να πλησιάζουν το αμάξι της γυναίκας.

Ένας από τους Ρομά τρέχει, ανοίγει την πόρτα και αρπάζει από μέσα την τσάντα και στη συνέχεια και οι τέσσερις αποχωρούν γρήγορα από το σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τσάντα της γυναίκας είχε αρκετά χρήματα μέσα, όπως επίσης προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μέσα στο αμάξι της όταν έγινε το περιστατικό αυτό, ενώ φαίνεται πως τα ΚΤΗΝΗ Ρομά την απείλησαν κιόλας. Αφού οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αυτή έσπευσε στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση για το συμβάν.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Ρομά προστατεύονται από την ακροαριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ, που τους χρησιμοποιούν και για ψηφοφόρους παρέχοντας τους ασυλία.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου