Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Δεν ήξερε στην βουλή από που να φύγει ο Ραταπλάν Πολάκης

 


Ο γνωστός ακροαριστερός τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης η Ραταπλάν, μπήκε με μαγκιά στην βουλή, αλλά μετά δεν ήξερε απο που να φύγει.

Με παρομοιώσεις τύπου «Ραντανπλάν» και εξηγήσεις για την υπόθεση Καλογρίτσα συνεχίζονται στην Ολομέλεια της Βουλής οι αντιπαραθέσεις στο περιθώριο της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρομοίασε τον τραμπούκο του ΣΥΡΙΖΑ με τον «Ραντανπλάν» και πρόσθεσε: «Τις μαγκιές σου να τις δείξεις στον Καλογρίτσα, που σου είπε ''βγάλε το σκασμό'' και τον έβγαλες».

«Διάβαζα ένα κόμικ, τον Λούκι Λουκ. Σε αυτό υπήρχε ένας σκύλος -ομοιάζει κάπως- που τον έλεγαν Ραντανπλάν. Το χαρακτηριστικό του ήταν ότι όταν του πατούσες το πόδι στο πρώτο καρέ, αυτός αντιδρούσε μετά από 30 καρέ. Από σήμερα ο μεγάλος λεβέντης των Σφακίων ας ονομάζεται Ραντανπλάν.

Καταθέτω δημοσίευμα που καταγράφει τους διαλόγους της προανακριτικής για τον Παππά. Σε αυτό ο Καλογρίτσας καταγράφεται να λέει προς τον κ. Πολάκη: Είσαι βουλευτής με τα δικά μου λεφτά. Μέσα είναι όλος ο διάλογος όπως καταγράφηκε από τα πρακτικά της Βουλής.

Ρωτώ: μήνυση στον Καλογρίτσα, που σου είπε ''βγάλε τον σκασμό, γιατί είσαι βουλευτής με τα λεφτά μου'', του έκανες, Πολάκη; Και έρχεσαι ένα χρόνο και κάνεις μαγκιά σε εμένα; Εσύ σε εμένα; Αυτός που κατέθεσε ότι μου έδωσε ο Φρουζής 2 εκατ. ευρώ ονομάζεται Δεστεμπασίδης. Σήμερα αυτός ο άνθρωπος είναι στην μπουζού γιατί έκλεβε τα λεφτά των ανθρώπων. Ευτυχώς, Πολάκη, κανείς δεν σε όρισε δικαστή. Τις μαγκιές σου να τις δείξεις στον Καλογρίτσα, που σου είπε ''βγάλε το σκασμό'' και τον έβγαλες. Αρκετά», είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου