Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Χατζηδάκης σε προκλητικό Σκουρλέτη : “Μαθήματα πολιτικής αξιοπρέπειας από εσάς δεν δέχομαι”

 


Προκλητικοί συριζαίοι αντί να απολογούνται για σωρεία αποκαλύψεων που αφορά το κόμμα τους και τους ίδιους, στήνουν σώου με παρακολουθήσεις, και έχουν το θράσος οι χυδαίοι να μιλάνε για απουσία “πολιτικής αξιοπρέπειας”.

Ο χυδαίος ανεπάγγελτος ακροαριστερός Σκουρλέτης πήρε την απάντηση του από ένα δήθεν "θύμα" του Κυριάκου Μητσοτάκη που δήθεν ο πρωθυπουργός το "παρακολουθούσε"

Απάντηση στις χυδαιότητες του Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος υπονόησε απουσία “πολιτικής αξιοπρέπειας” έδωσε ο Κωστής Χατζηδάκης από το βήμα της Βουλής. Ο φαιδρός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εγκάλεσε τον υπουργό Εργασίας γιατί δεν προσφεύγει στη Δικαιοσύνη καθώς “ήταν στόχος παρακολούθησης”, για να είναι “χειραγωγήσιμος”, όπως ισχυρίστηκε, προκαλώντας την Ελλάδα όχι μόνο τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

“Θα πάτε στη Δικαιοσύνη για να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση; Θα πάτε στη Δικαιοσύνη για να μάθετε τον πράκτορα 000; Που το άλλο του όνομα είναι Κυριάκος Μητσοτάκης; Μήπως είναι πολύ δίπλα σας; Ειλικρινά απορώ, με πόση άνεση καταλήξατε να λέτε ότι θα καταψηφίσετε την πρόταση δυσπιστίας; Δεν υπάρχει η έννοια της πολιτικής αξιοπρέπειας; Τουλάχιστον αποχωρήστε, μη συμμετάσχετε για να μη θεωρηθεί ότι υπονομεύετε την κυβερνητική πλειοψηφία”, είπε ο φαιδρός ακροαριστερός Πάνος Σκουρλέτης.

«Ρωτάει ο κ. Σκουρλέτης αν θα πάω στη Δικαιοσύνη. Μα η Δικαιοσύνη διερευνά ήδη την υπόθεση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάμε να κρούσουμε ανοιχτές θύρες», ήταν η απάντηση του Κωστή Χατζηδάκη.

Κωστής Χατζηδάκης: «Ποιος μιλάει για πολιτική αξιοπρέπεια; Ο ΣΥΡΙΖΑ, που η αναξιοπιστία του έχει καταστεί διεθνές ανέκδοτο; Ο ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι πριν μερικούς μήνες έκανε σημαία της πολιτικής του τη δήθεν νεκρή Μαρία στον Έβρο και σήμερα δεν τολμάει να ζητήσει ούτε ένα συγνώμη; Ο ΣΥΡΙΖΑ που αυτήν την περίοδο έχει δύο ειδικά δικαστήρια στις πλάτες του και που το κόμμα κατηγορείται για σακούλες με μαύρα χρήματα; Παραδίδετε εσείς μαθήματα σοβαρότητας και αξιοπρέπειας στην κυβέρνηση και σε μένα; Ε όχι, μαθήματα πολιτικής αξιοπρέπειας από εσάς δεν δέχομαι».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου