Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

"Δημοκρατικές" διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ - Διαμαρτυρήθηκαν για τον Πούτιν και τους μάζεψε η φρουρά

 



Εάν ήταν σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, και του ημι-πιτσιρικά γιού Βούτση, θα τους έστελναν με ταξί η περιπολικό σπίτι όπως έγινε στην βουλή το 2017, αλλά δυστυχώς για αυτούς δεν ήταν σύντροφοι και με "δημοκρατικές" διαδικασίες τους συνέλαβαν.

Τρία μόλις άτομα που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την, όπως δήλωναν, «ψήφο» που δίνουν στον δικτάτορα Πούτιν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση και να καταδικάσουν όσα γίνονται στην Ουκρανία, κάτι που δεν άρεσε στο ακροαριστερό κόμμα και αξιωματική αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ πήγαν και στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης, και στα γραφεία του ΚΚΕ, και έφυγαν μετά την διαμαρτυρία, στο "δημοκρατικό" κόμμα ΣΥΡΙΖΑ είδαν τι σημαίνει ακροαριστερά.

Αυτοί οι τρεις άνθρωποι πήγαν νομίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δημοκρατικό κόμμα, έξω από τα γραφεία στην Κουμουνδούρου, με ένα χάρτινο ομοίωμα του δικτάτορα Πούτιν, που έχει εισβάλλει σε άλλη χώρα και έχει κάνει εγκλήματα πολέμου.

Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν βρέθηκαν μαζί με την αστυνομική φρουρά της Κουμουνδούρου που τους κράτησε, πάντα με βάση την καταγγελία τους, μια ώρα για «εξακρίβωση στοιχείων»

Με λίγα λόγια εάν ήταν ακροαριστεροί κακοποιοί αντιεξουσιαστές, δεν χρειάζονταν εξακρίβωση γιατί όλοι οι σύντροφοι γνωρίζονται και μάλιστα πάρα πολύ καλά.

Manos Voularinos
το Σάββατο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "KKE KKE ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΣ ΨΗΦΟΣΑΣ! ΑΣ! neon"
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο
+2
ΝΕΟΝ Project
1.015 ακολουθούν
2 ημ.

ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ;

Σήμερα διαμαρτυρηθήκαμε έξω από τα γραφεία των κομμάτων που δεν υπερψήφισα...

Δείτε περισσότερα


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου