Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

100 γύφτοι σπάνε τα πάντα πυροβολούν αστυνομικούς και τους δίνει θάρρος ο Ζήκος του Σουνίου

 


Οι μόνοι που υποκινούν τους Ρομά είναι ο Ζήκος του Σουνίου, δηλαδή ο ανήθικος και χυδαίος ακροαριστερός πολιτικός Αλέξης Τσίπρας, και όλοι οι ακροαριστεροί σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Καμένα λάστιχα στο οδόστρωμα, δύο πυρπολημένα σκαπτικά οχήματα, πέτρες και κάθε λογής αντικείμενο, βρίσκεται καταμεσής της οδού, πλησίον του οικισμού Ρομά «Αγίας Σοφίας» και της υποδιεύθυνσης Μεταγωγών. Ρομά βγαίνουν με καραμπίνες και πυροβολούν αστυνομικούς. Λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα, η κατάσταση που φαινόταν να έβγαινε εκτός ελέγχου ηρέμησε και τα οχήματα της πυροσβεστικής επιχειρούν, μέχρι αυτήν την ώρα, να σβήσουν τις εστίες που υπάρχουν διάσπαρτες.

Από τις 15:00  το μεσημέρι υποκινούμενοι από ακροαριστερούς Συριζαίους οι Ρομά έστησαν οδοφράγματα ανάβοντας φωτιές σε ο,τι έβρισκαν στο διάβα τους και ξεκίνησαν να επιτίθενται με μάρμαρα, πέτρες και άλλα αντικείμενα, στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν σε απόσταση. 

Μετά από την επέμβαση των αστυνομικών με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα, τα άτομα οπισθοχώρησαν και κατευθύνθηκαν προς τον οικισμό,  με ορισμένους Ρομά να βγαίνουν με καραμπίνες και όπλα πυροβολόντας τους αστυνομικούς για να τους σκοτώσουν.



Με την παρέμβαση τον ψυχραιμότερων Ρομά , τα εκτεταμένα επεισόδια σταμάτησαν λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου