Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ - αντιεξουσιαστές υπέρ των συντρόφων και ψηφοφόρων Ρομά

 


Δεν είδαμε ποτέ ακροαριστεροί και Συριζαίο, να κάνουν πορεία, για τα πολλά θύματα των Ρομά και από αδέσποτες σφαίρες, και από κακοποίηση πολιτών για να ληστέψουν, και άλλα πολλά καθημερινά εγκλήματα κατά αθώων πολιτών και των περιουσιών τους.

Ο σοβαρός τραυματισμός του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικό, κατά τη διάρκεια καταδίωξης, έχει προκαλέσει αναβρασμό στις κοινότητες των Ρομά που έχουν ρημάξει την κοινωνία με κάθε είδους εγκληματικότητα.

Ο αστυνομικός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ σε βάρος του διατάχθηκε διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Από την πρώτη στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ που μισεί την αστυνομία, που είναι υπέρ των κακοποιών και της ανομίας, πήρε θέση υπέρ του ανήλικου κακοποιού, και υπέρ των ψηφοφόρων του Αλέξη Τσίπρα Ρόμα.

Μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ έκαναν κάλεσμα στήριξης και ακροαριστεροί κακοποιοί αντιεξουσιαστές.

Ο 16χρονος υποβλήθηκε χθες το πρωί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από τον αστυνομικό και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. 

Παράλληλα οι παραβατικοί Ρομά εκτοξεύουν απειλές πως θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Ο παππούς του 16χρονου Σάββας Φραγκούλης δείχνοντας ποιοι είναι οι Ρομά είπε  «Σήμερα θα πάρω το όπλο και θα πάω στο πρατήριο και θα τον κάνω ανταλλακτικά. Θα του βγάλω τα άντερα».

Οι Ρομά έξω απο το Ιπποκράτειο έκαψαν κάδους απορριμμάτων και αναποδογύρισαν αυτοκίνητά αθώων πολιτών.

Λίγη ώρα αργότερα, στην πλατεία Καμάρας είχαν κάνει κάλεσμα ακροαριστεροί κακοποιοί αντιεξουσιαστές, για πορεία συμπαράστασης στον 16χρονο και οι συγκεντρωμένοι κακοποιοί πέταξαν κροτίδες, μολότοφ και αντικείμενα πριν ξεκινήσει η πορεία.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε χθες σε προσαγωγές έξι ατόμων.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου