Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Ετοιμάζουν ακροαριστερή προβοκάτσια και επεισόδια για την επέτειο Γρηγορόπουλου

 


Ακροαριστερή προβοκάτσια βούτυρο στο ψωμί των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζουν ακροαριστεροί κακοποιοί αντιεξουσιαστές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, δεν διστάζουν πουθενά και ειδικά τώρα που το πολιτικό τέλος του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ πλησιάζει και αυτό δεν του αρέσει καθόλου.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προγραμματίσει η Τροχαία για αύριο, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί από ακροαριστερές ομάδες, και ακροαριστερούς κακοποιούς αντιεξουσιαστές για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Από τη ΓΑΔΑ έχουν σχεδιαστεί μέτρα για το ενδεχόμενο επεισοδίων από ακροαριστερούς κακοποιούς, τα οποία θα κινηθούν στο ίδιο πνεύμα με τα μέτρα για το Πολυτεχνείο, τα οποία χαρακτηρίζονται επιτυχημένα.

Οι εκδηλώσεις που έχουν εξαγγελθεί είναι οι συγκεντρώσεις στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, στις 12.00 το μεσημέρι και στις 18.00, των μαθητών και διαφόρων συλλογικοτήτων, ενώ θα ακολουθήσουν πορείες στη Βουλή.

Από τη διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αλλά καλό θα ήταν να αποφευχθεί η μετακίνηση που δεν είναι απαραίτητη.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων γιατί οι ακροαριστεροί κακοποιοί είναι αδίστακτοι, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου