Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Ανήλικος Ρομά κακοποιός χωρίς δίπλωμα δεν πλήρωσε την βενζίνη και εμβόλισε περιπολικό


 

Και ανήλικος, και κακοποιός, και πατέρας ενός παιδιού στα 16 του χρόνια, αποφάσισε να βάλει βενζίνη χωρίς να πληρώσει, τον καταδίωξε η αστυνομία και τελικά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο ανήλικος Ρομά κακοποιός κατά την καταδίωξη επιχείρησε να πλήξει τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, ενώ έκανε ελιγμό με το όχημα δέχτηκε από πίσω έναν πυροβολισμό στο κεφάλι.

Όλα έγιναν όταν ο ανήλικος Ρομά κακοποιός έβαλε καύσιμα στο ΙΧ ημιφορτηγό του που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα σε πρατήριο της οδού Μοναστηρίου και αποχώρησε δίχως να πληρώσει.

Η αστυνομικοί τον καταδίωξαν και ο ανήλικος κακοποιός για να ξεφύγει πήγε να εμβολίσει το περιπολικό που τον ακολουθούσε.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο άνδρας της ΕΛΑΣ που χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο για να ακινητοποιήσει το όχημα και συνελήφθη.

Οι Ρομά γονείς, συγγενείς και φίλοι του ανηλίκου βρίσκονται αυτήν την ώρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου περιμένουν με αγωνία να μάθουν τα νεότερα για την υγεία του άτυχου παιδιού.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου