Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Ο αποδεδειγμένα ένοχος για παρακολουθήσεις Τσίπρας πάει να ενημερωθεί από Ντογιάκο για παρακολουθήσεις

 


Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει καταλάβει τίποτα από την κοινωνία, έχει στήσει ένα φαιδρό και χυδαίο αφήγημα για παρακολουθήσεις χωρίς στοιχεία ,και συνεχίζει να περιφέρει το καραγκιοζιλίκι μήπως πλήξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο αποδεδειγμένα ένοχος για παρακολουθήσεις στελεχών του Τσίπρας, ένοχος με επίσημες καταγγελίες από τα ίδια τα στελέχη του, ένοχος με στοιχεία, όχι στημένα δημοσιεύματα χωρίς στοιχεία, σήμερα θα πάει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, για ενημερωθεί για το θέμα των παρακολουθήσεων που έχει στήσει ο ίδιος.

Είναι τέτοιο το θράσος του επειδή καλύπτεται από το αξίωμα του, και την βουλευτική ασυλία, που εάν ήταν άλλος με το που θα πάταγε το πόδι του στο γραφείο του εισαγγελέα θα είχε συλληφθεί. Με αυτή την κάλυψη ο Αλέξης Τσίπρας, θα πάει να κάνει σώου, για κάτι που ο κόσμος έχει πάρει χαμπάρι ότι είναι στημένο από τον ίδιο.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Ντογιάκος, αναφερόμενος την Κυριακή εμμέσως πλην σαφώς στο ζήτημα των τηλεφωνικών υποκλοπών, που είναι στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, επισήμανε ότι «οι έρευνες θα προχωρήσουν χθες, με τα δεδομένα και στοιχεία που υπάρχουν» και ότι οι εισαγγελικές αρχές θα κάνουν το καλύτερο δυνατό στο συντομότερο χρονικό διάστημα κάτι που φυσικά δεν συμφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ που φοβάται τις αποκαλύψεις.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου