Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Όλοι δείχνουν Τσίπρα πίσω από Βαξεβάνη και αυτός κάνει επερωτήσεις για το στημένο δημοσίευμα

 


Δέν υπάρχει σοβαρός πολίτης αυτής της χώρας, που να μην έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ , ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά, τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ, ο δικτάτορας Πούτιν, και ο Τούρκος Ερντογάν, δεν θέλουν την πρόοδο της χώρας, δεν θέλουν την ενδυνάμωση της χώρας, δεν θέλουν να παίζει ρόλο η Ελλάδας έχοντας μια σοβαρή κυβέρνηση, όπως του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως δήλωσε και ο πρωθυπουργός στην συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 :«Πίσω από τον κ. Βαξεβάνη, κ. Χατζηνικολάου, κρύβεται ο κ. Τσίπρας. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι δική του είναι η στρατηγική να βουλιάξει τον τόπο στη λάσπη και σε μια απίστευτη συζήτηση, όπου πρέπει εμείς να αποδείξουμε ουσιαστικά ότι δεν είμαστε ελέφαντες και δεν πρέπει να αποδείξει αυτός ο οποίος μας κατηγορεί ότι οι κατηγορίες του στοιχειωδώς ευσταθούν».

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ντογιάκος έχει αρχίσει έρευνα για το documento και τον εκδότη του, και αναμένονται ποινικές διώξεις κατά παντός υπευθύνου, ακόμα και εάν η έρευνα ακουμπάει τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα που κατά την γνώμη μας θα έπρεπε να έχει οδηγηθεί για πολλά στο ειδικό δικαστήριο.

Και επειδή είναι θρασύτατος ο Αλέξη Τσίπρας, ανήθικος, και πολιτικά τελειωμένος, παίζει το χαρτί του μέχρι τέλους και όπου βγει, με αποτέλεσμα παρά τον θόρυβο και τις καταγγελίες ότι κρύβεται πίσω από το δημοσίευμα να καταθέτει ερώτηση στον Μητσοτάκη για την λάσπη που ο ίδιος ο Τσίπρας με εντολές η όχι από ξένα συμφέροντα, πετάει.


Αυτό που περιμένει όλη η Ελλάδα είναι η κυβέρνηση να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από το δημοσίευμα του documento γιατί είναι σίγουρο ότι δεν είναι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και αυτό που ανησυχεί περισσότερο είναι γιατί όσοι αναφέρονται στο δημοσίευμα δεν έχουν καταφύγει με μηνύσεις και αγωγές στην δικαιοσύνη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου