Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Μητσοτάκης : Ο Τσίπρας κρύβεται πίσω από τον Βαξεβάνη

 



Ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ξεκαθάρισε ότι όλη αυτή η λάσπη είναι στημένη απο τον φαιδρό και χυδαίο Αλέξη Τσίπρα που κρύβεται πίσω απο τον Βαξεβάνη.

«Είναι δυνατόν η πολιτική ζωή του τόπου να πέφτει τόσο χαμηλά και να καταγράφεται μια τέτοια κατηγορία χωρίς κανένα στοιχείο;»  σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, απαντώντας για τις παρακολουθήσεις. «Είναι ντροπή και αίσχος να εννοεί κάποιος ότι ο Πρωθυπουργός παρακολουθεί τον υπουργό Εξωτερικών. Και άκρως επικίνδυνο».

«Ο κ. Βαξεβάνης είναι γνωστός, έχει μια ιστορία, είναι ο μόνος δημοσιογράφος που εμπλέκεται ανοιχτά και με αποφάσεις αμερικανικού δικαστηρίου σε ροή ρωσικού χρήματος προς την πατρίδα μας. Πίσω από τον κ. Βαξεβάνη κρύβεται ο κ. Τσίπρας, δικιά του είναι η στρατηγική να βουλιάξει τον τόπο στη λάσπη και σε μια απίστευτη συζήτηση που εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες και δεν πρέπει να αποδείξει αυτός που μας κατηγορεί, ότι οι κατηγορίες ευσταθούν», είπε ο Πρωθυπουργός.

Επεσήμανε πως «ο ίδιος, επειδή δεν έχει κάνει ποτέ σε κανέναν αγωγή, στηρίζεται στη Δικαιοσύνη και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ζητήσει διευκρινίσεις και αποδεικτικά στοιχεία, και αν αυτά δεν προσκομιστούν, τότε ο κ. Βαξεβάνης δεν θα είναι απλά συκοφάντης, αλλά θα είναι εθνικά επικίνδυνος».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «ο κ. Βαξεβάνης είναι αυτός ο οποίος, το 2016, σε απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου εμπλέκεται στη ροή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο, με σκοπό τη δημιουργία τηλεοπτικού δικτύου εκπομπών στην Ελλάδα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου