Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Ο Ηλιόπουλος έκανε σημαία το fake news Πολάκη και δείχνει ποιός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ


 

Είναι κοινή παραδοχή της πλειοψηφία των Ελλήνων και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και της πλειοψηφίας εντός ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα,  Νάσος Ηλιόπουλος, ούτε βλέπεται ούτε ακούγεται.

Έτσι και αλλιώς ο Αλέξης Τσίπρας είναι γνωστός για τους συνεργάτες που μαζεύει γύρω του και για ποιότητα τους.

Ο Ηλιόπουλος εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και ανάμεσα σε όσα είπε που δεν τα ακούει και δεν τα παίρνει κανένας στα σοβαρά, αναφέρθηκε και στο θέμα της πανδημίας χρησιμοποιώντας το fake news του αποδεδειγμένα αναξιόπιστου Παύλου Πολάκη.

Αναφερόμενος στη διαχείριση της πανδημίας, με στοιχεία που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και την σοβαρότητα, έκανε λόγο για «συνειδητό υγειονομικό έγκλημα από πλευράς της κυβέρνησης» λές και η κυβέρνηση θέλει να έχει νεκρούς, προσβάλλοντας και όλες τις κυβερνήσεις στην υφήλιο που έχουν νεκρούς από την ανεξέλεγκτη πανδημία.

Αφορμή για να κάνει τέτοια άθλια αντιπολίτευση ήταν η δήθεν «πρόσφατες αποκαλύψεις που δείχνουν ότι 16.519 θάνατοι από covid συνέβησαν εκτός ΜΕΘ. Εξαιτίας των πολιτικών που ακολούθησε η κυβέρνηση, τόσες χιλιάδες κόσμος πέθανε εκτός ΜΕΘ, αλλά και η θνητότητα εντός ΜΕΘ ήταν στο 62,5% τη στιγμή που ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι στο 25%-35%».

Με λίγα λόγια συντονισμένα, και με σχέδιο η Κουμουνδούρου, στην απέλπιδα προσπάθεια της να πλήξει έστω λίγο την κυβέρνηση, φαιδρά χωρίς ίχνος ηθικής, προσπαθεί με fake news, να θορυβήσει και να τρομάξει τους πολίτες.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου