Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Οι εκτελεστές του δικτάτορα Πούτιν δολοφονούν άμαχο πολίτη


 

Βίντεο που μετέδωσε το ZDF δείχνει, σύμφωνα με το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι, Ρώσους δολοφόνους στην Ουκρανία να εκτελούν εν ψυχρώ έναν άμαχο ο οποίος έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. 

Η δολοφονία από τους εκτελεστές του δικτάτορα Πούτιν,  καταγράφηκε στις 7 Μαρτίου του 2022 από drone, κοντά στην ουκρανική πρωτεύουσα. 

Ένα άτομο βγαίνει από το αυτοκίνητο με τα χέρια σηκωμένα ψηλά αλλά δέχεται πυρά και πέφτει κάτω ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο. Οι Ρώσοι εκτελεστές τρέχουν από τις θέσεις τους στον τόπο του εγκλήματος. Το γεγονός ότι είναι Ρώσοι στρατιώτες είναι εμφανές από τα λευκά διακριτικά που φορούν για να ξεχωρίζουν από τους εχθρούς στην Ουκρανία, εξηγεί το ZDF.

Ακολούθως το βίντεο δείχνει τους Ρώσους εκτελεστές του δικτάτορα Πούτιν, να σέρνουν το σώμα ενός άνδρα μακριά από το αμάξι του και να το ρίχνουν σε ένα χαντάκι. Μαζί του ταξίδευαν μια γυναίκα και ένα παιδί. Αργότερα οδηγήθηκαν από στρατιώτες μέσα στο κοντινό δάσος. Δεν υπάρχει υλικό που να δείχνει τι τους συνέβη στη συνέχεια και δεν θα ήταν περίεργο να έχουν βασανιστεί, η βιαστεί πριν εκτελεστούν και αυτοί.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου