Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Οι δολοφόνοι του δικτάτορα Πούτιν κρατάνε 500 ομήρους σε νοσοκομείο στην Μαριούπολη


 

Η ρωσική εισβολή, από δολοφόνους που εκτελούν εντολές του δικτάτορα Πούτιν, στην Ουκρανία συνεχίζεται και η Μαριούπολη για πολλοστή ημέρα παραμένει υπό πολιορκία.

Το θράσος των Ρώσων κακοποιών του δικτάτορα Πούτιν  είναι τέτοιο που δεν δίστασαν να καταλάβουν νοσοκομείο της πόλης (το επονομαζόμενο Νο 2 νοσοκομείο της Μαριούπολης στο οποίο γίνονται κυρίως νοσηλείες ΜΕΘ) και κρατούν εκεί ομήρους 500 ανθρώπους, χρησιμοποιώντας τους ως ανθρώπινες ασπίδες, καθώς οι επιθέσεις στη νότια πόλη συνεχίζονται.

Οι Ρώσοι δολοφόνου συγκέντρωσαν 400 άτομα από σπίτια που γειτνιάζουν με το νοσοκομείο, μαζί με 100 γιατρούς και ασθενείς που βρίσκονταν ήδη μέσα, και αρνούνται να τους αφήσουν να φύγουν, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής Παύλο Κιριλένκο.

Τα ρωσικά κτήνη χρησιμοποιούν όσους βρίσκονται μέσα ως ανθρώπινες ασπίδες, δήλωσε ο Kyryklenko, προσθέτοντας: «Είναι αδύνατο να φύγουμε από το νοσοκομείο, πυροβολούν συνεχώς».

Με λίγα λόγια τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας συνεχίζονται με εντολή του δικτάτορα της Ρωσίας και αυτό το ΚΑΘΑΡΜΑ δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου