Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Ανεξάντλητα τα νούμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, Αραχωβίτης :Αντί για όπλα να στείλουμε σταφίδα


 

Δεν κάνουμε πλάκα τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ, μας κάνουν καθημερινά να γελάμε και δείχνουν παράλληλα το πόσο επικίνδυνοι είναι.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης, μιλώντας στη Βουλή, πρότεινε η Ελλάδα αντί να στέλνει όπλα στη Ουκρανία, να στείλει σταφίδα.

Τι να την κάνουν την σταφίδα ρε νούμερο; Η Ουκρανία είναι αμυνόμενη, πρέπει να αμυνθεί κατά των Ρώσων δολοφόνων του δικτάτορα Πούτιν, πώς θα αμυνθεί με σταφίδες;

Ο βουλευτής του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά του αμυνόμενου από τον επιτιθέμενο, και θεωρεί ότι τα όπλα που έστειλε η Ε.Ε. τα έστειλε για επίθεση και όχι για άμυνα!!!

Τα περισσότερα κράτη της ΕΕ έστειλαν αμυντικό εξοπλισμό στο Κίεβο μετά την εισβολή του δικτάτορα Πούτιν στην Ουκρανία, ωστόσο ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του Αλέξη Τσίπρα, επανέλαβε τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για αποστολή μόνο ανθρωπιστικής βοήθειας. 

Μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και πρότεινε η Ελλάδα αντί για οπλισμό να στείλει σταφίδες και γελάει ο κόσμος μαζί του εκτός των Ουκρανών.

Τι είπε λοιπόν το νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης   : 

Τώρα έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ανθρωπιστική κρίση με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Αντί λοιπόν να στέλνετε επιθετικό υλικό, γιατί τα καλάσνικοφ και τα αντιαρματικά και τα αντιαεροπορικά δεν είναι αμυντικό υλικό, προφανώς είναι επιθετικό υλικό, να σταλεί αμιγώς ανθρωπιστική βοήθεια και μέσα σε αυτή και σαν χειρονομία, αν θέλετε, ενδεχομένως όχι σαν λύση γιατί μιλάμε για μεγάλα αποθέματα σαν χειρονομία και σαν σηματοδότηση να σταλεί και σταφίδα, ένα ιδιαίτερα θρεπτικό προϊόν για τις κρύες συνθήκες που υπάρχουν στον πόλεμο για τους ανθρώπους, τους αμάχους, που απομακρύνονται, στις σκηνές που βλέπουμε μέσα στο κρύο με τα πόδια. Θα μπορούσε να λειτουργήσει σωτήρια και για τις ίδιες τους τις ζωές. Το έχουμε, προτιμήσαμε να μην το κάνουμε.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου