Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Απογοήτευση Τσίπρα για την περιοδεία στην Πάτρα, δεν μπορεί να μαζέψει κόσμο πουθενά

 


Απαξιωμένος, με την ρετσινιά του ψεύτη και απατεώνα πολιτικού, ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά και να συνεχίσει να ηγείται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με την ίδια τακτική του 2014, να τρομοκρατεί, να παραπλανά, να λέει ασύστολα ψέματα και να παραποιεί την αλήθεια για να εξαπατήσει, συνεχίζει τις περιοδείες του μαζεύοντας λίγους που τον ακούν και τον πιστεύουν ακόμα.

Προβληματισμό προκαλούν στον, Αλέξη Τσίπρα, τα μηνύματα που εκπέμπουν οι ψηφοφόροι και στο κόμμα του που του δείχνουν την έξοδο από την ηγεσία. 

Δεν κατάφερε να φτάσει τα 60.000 μέλη ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τις τελευταίες εγγραφές και παρά την παράταση της μίας εβδομάδας που δόθηκε στη διαδικασία και μέσα isyriza.gr. Την ερχόμενη Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή περίπου 59.000 -σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες- παλαιά και νέα μέλη θα προσέλθουν στις κάλπες για να εκλέξουν περίπου 5.000 συνέδρους, που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο που θα διεξαχθεί 14-17 Απριλίου στο Τάε Κβον Ντο του Παλαιού Φαλήρου.

Η κατάντια του Αλέξη Τσίπρα και η απαξίωση που έχει ακόμα και στους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται σε όλες τις περιοδείες του, όπως ξεκάθαρα φάνηκε και στην Πάτρα, που εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά σε 50 άτομα (μαζί με την ασφάλεια και τα κομματικά στελέχη), να εξαπατά, και να λέει ασύστολα ψέματα, καταστροφολογώντας, ότι ακριβώς έκανε το 2014 που με εξαπάτηση και τρομολαγνεία εκλέχθηκε και οδήγησε την χώρα στα βράχια.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου