Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ο Τσίπρας ψάχνει θύμα και ο εύκολος Ανδρουλάκης φαίνεται να τσιμπάει


 

Είναι τραγικό για το ΚΙΝΑΛ, μετά την άνοδο που είχε δημοσκοπικά να πέφτει και πάλι σε νούμερα μην μπορώντας να κάνει την διαφορά από ένα αποδεδειγμένα αποτυχημένο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο ηγείται ένας, αποτυχημένος, απαξιωμένος ψεύτης, πολιτικός απατεώνας που έχει εξαπατήσει τον Ελληνικό λαό.

Η αιτία για πολλούς είναι ξεκάθαρη, Νίκος Ανδρουλάκης που δεν μπορεί να κάνει την διαφορά αντιπολιτεύεται την Νέα Δημοκρατία, χωρίς να βάζει στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να φανεί η διαφορά της σοβαρότητας από την γελοιότητα, για να διεκδικήσει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εμφανίστηκε στο Forum του Οικονομικού Ταχυδρόμου, και απέκλεισε ξεκάθαρα τη συνεργασία με όποιον δεν ασπάζεται την σοσιαλδημοκρατία, χώρος στον οποίο δεν ανήκει φυσικά η ΝΔ, αλλά σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει τον μεσαίο χώρο κάτι που ξεχνάει ο Ανδρουλάκης η κάνει ότι δεν το θυμάται. 

Με αυτή του την τοποθέτηση, και να ήθελαν να ψηφίσουν κεντρώοι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δεν θα το κάνουν, ψηφίζοντας ξεκάθαρα Νέα Δημοκρατία. Γιατί;  Γιατί δεν θα ήθελαν ποτέ να δουν τον Ανδρουλάκη να πέφτει θύμα του απαξιωμένου Αλέξη Τσίπρα, που θέλει να τον χρησιμοποιήσει σωσίβιο για να επιβιώσει πολιτικά και να χαντακώσει και πάλι την χώρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου