Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Τζιμ Κάρεϊ για τον Γουίλ Σμιθ: Έπρεπε να έχει συλληφθεί


 

Ο ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ, δεν βρήκε τίποτα το αστείο στο περιστατικό με τον Γουίλ Σμιθ να χαστουκίζει τον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της απονομής των Όσκαρ και μάλιστα θεωρεί ότι θα έπρεπε να έχει συλληφθεί για την πράξη του.

Σε συνέντευξή του στο CBS και τον δημοσιογράφο Γκέιλ Κινγκ, ο Τζιμ Κάρεϊ είπε ότι έπρεπε να υπάρξουν σοβαρότερες συνέπειες για τον Γουίλ Σμιθ, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Ροκ γιατί έκανε ένα κακό αστείο για τη γυναίκα του.

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου πως εάν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο από οποιονδήποτε άλλο θα είχε οδηγηθεί με συνοπτικές διαδικασίες εκτός της αίθουσας, ο Κάρεϊ απάντησε πως το ίδιο έπρεπε να έχει γίνει και για τον Σμιθ.

Ο Κρις Ροκ πάντως, αρνήθηκε να ζητήσει τη δίωξη του Γουίλ Σμιθ, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα The Hill.

«Θέλει να αποφύγει την ταλαιπωρία», σχολίασε ο Τζιμ Κάρει και πρόσθεσε ότι εκείνος θα αντιμετώπιζε διαφορετικά το περιστατικό.

«Θα είχα ανακοινώσει σήμερα το πρωί ότι κάνω μήνυση στον Γουίλ για 200 εκατ. δολάρια, γιατί αυτό το βίντεο θα μείνει για πάντα», «αυτή η προσβολή θα κρατήσει για πάρα πολύ καιρό», τόνισε.

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ που έγινε viral, δίχασε την καλλιτεχνική αλλά και την πολιτική σκηνή, με άλλους να επικροτούν την κίνησή του και άλλοι να τον καταδικάζουν ότι άσκησε βία.

Η Ακαδημία των Όσκαρ καταδίκασε τη συμπεριφορά του και ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί επίσημη έρευνα για το περιστατικό.

Ο Σμιθ από την πλευρά του απολογήθηκε δημόσια, αλλά η πράξη του είναι καταδικαστέα και σίγουρα η εικόνα του έχει πληγεί ανεπανόρθωτα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου