Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Τα καραγκιοζιλίκια ΚΚΕ-ΜεΡΑ25 και Ελληνικής λύσης θέλουν προσοχή μην μας ξεφτιλίσουν διεθνώς


 

Δέν είναι δύσκολο και ακατόρθωτο τα καραγκιοζιλίκια του ΚΚΕ, του ΜεΡΑ25 και της Ελληνικής Λύσης να μας ξεφτιλίσουν διεθνώς την ημέρα της ομιλίας Ζελένσκι.

Για τον λόγο αυτό χρειάζεται να επιστρατευθεί σοβαρότητα από τα υπόλοιπα κόμματα και ειδικά το προεδρείο της βουλής για να προστατευτεί από τα νούμερα η χώρα μας.

Αντιδράσεις από τα παρακμιακά κόμματα έχει προκαλέσει, η πρόσκληση στον Βολοντιμίρ Ζελένσκι να τοποθετηθεί σε δημόσια συνεδρίαση.

Το θέμα που τίθεται και επισήμως στην διάσκεψη των προέδρων, έχει προκαλέσει την αντίδραση του ΚΚΕ, που μετά την αρχική διαρροή περί διαφωνίας, απέστειλε και σχετική επιστολή στον πρόεδρο του Σώματος, Κωνσταντίνο Τασούλα με την οποία εξηγεί τους λόγους- κυρίως της αντικομουνιστικής του δράσης για τους οποίους δεν θα εκπροσωπηθεί καν στην συνεδρίαση της 7ης Απριλίου.

Για να δικαιολογήσει το καραγκιοζιλίκι το ΚΚΕ αναφέρει στην επιστολή του το γνωστό αφήγημα για να μην κατηγορήσει μόνο τον σύντροφο δικτάτορα Πούτιν :«Η καταδίκη της απαράδεκτης εισβολής και του ιμπεριαλιστικού πολέμου που διεξάγει η Ρωσία στο έδαφος της Ουκρανίας, και ταυτόχρονα η αλληλεγγύη προς τον λαό της Ουκρανίας δεν έχει καμία σχέση με την οποιαδήποτε στήριξη στον Πρόεδρο Β. Ζελένσκι. Και η συγκεκριμένη συνεδρίαση έχει τέτοια ακριβώς χαρακτηριστικά καθότι και ο Ζελένσκι είναι μέρος του προβλήματος, επικεφαλής μιας αντιδραστικής κυβέρνησης, που έχει συνταχθεί με το στρατόπεδο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ που ευθύνεται και αυτό για τον πόλεμο και τα δεινά του λαού της Ουκρανίας», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Ευθύνεται για την απαγόρευση της δράσης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας, τις διώξεις των κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών, την αναίτια σύλληψη και φυλάκιση του Γραμματέα και άλλων στελεχών της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ουκρανίας που αυτή τη στιγμή κινδυνεύει ακόμα και η ζωή τους».

Η ΕΛΛΥΣΗ έχει θέσει ζήτημα υποβολής ερωτήσεων στον Ουκρανό πρόεδρο για να ξεφτιλιστεί η χώρα μας, με τις πληροφορίες να λένε ότι θα εξαρτήσει σε μεγάλο βαθμό τη στάση της ανάλογα με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Σε ό,τι αφορά το Μέρα25, το οποίο και αυτό εμφανίζεται να βολιδοσκόπησε το ενδεχόμενο υποβολής ερωτήσεων, δεν θα εκπροσωπηθεί από τον Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά με άλλο νούμερο του θιάσου.

Σημασία έχει ότι όλα αυτά τα πολιτικά νούμερα, θέλουν μεγάλη προσοχή, γιατί η ημέρα ομιλίας Ζελένσκι στην βουλή, θα έχει μεγάλο κοινό και δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα θίασο να μας ξεφτιλίσει για οποιοδήποτε λόγο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου