Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Συνεχίζεται η εγκληματική δραστηριότητα των "θεματοφυλάκων" μαθήτρια έχασε την χρονιά της

 


Συνεχίζεται η ανεξέλεγκτη εγκληματική δραστηριότητα των νούμερων «Θεματοφύλακας του Συντάγματος», και τα καραγκιοζιλίκια τους δεν έχουν τέλος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον αγώνα δρόμου ενός παιδιού να τελειώσει το σχολείο, καθώς ο πατέρας του, αυτοαποκαλούμενος ως «Θεματοφύλακας του Συντάγματος», αρνούνταν να του επιτρέψει να ακολουθήσει το πρωτόκολλο για τη συμμετοχή του στα μαθήματα, αποκάλυψε στην ΕΡΤ η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δικηγόρος, η μητέρα ήταν εκείνη που έκανε την καταγγελία, καθώς το παιδί της έχασε τη σχολική χρονιά. Όπως είπε, ο πατέρας αντιδρούσε κυρίως στη χρήση μάσκας, επικαλούμενος τα όσα υποστήριζαν τα νούμερα οι «Θεματοφύλακες» περί λιποθυμιών και έλλειψης οξυγόνου στα παιδιά από τις μάσκες.

Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού κατέθεσε ένα έγγραφο των «Θεματοφυλάκων» στο σχολείο, με το οποίο οριζόταν ότι δεν αναγνωρίζεται η σχετική υπουργική απόφαση και έτσι το παιδί στερήθηκε της εκπαίδευσης και παρέμεινε στην ίδια τάξη. Ο πατέρας διαφώνησε έντονα με τη μητέρα, την εκδίωξε και εκείνη έμεινε μόνη, διεκδικώντας την επιμέλεια και τη φροντίδα του παιδιού. Παράλληλα, επιθυμούσε να ακουστεί η φωνή της για όσα έχουν συμβεί.

Η κ. Ανάσογλου τόνισε ότι πριν από λίγες μέρες καταγγέλθηκε ακόμα ένα περιστατικό από μητέρα που δήλωσε ότι ο πρώην σύζυγός της αρνείται να της παραδώσει το παιδί, γιατί εκείνο εμβολιάστηκε, παρά την αντίδραση του πατέρα. «Το παιδί περνάει κρίση ταυτότητας γιατί πιστεύει ότι στρατεύτηκε στους "Θεματοφύλακες"» είπε χαρακτηριστικά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου