Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Επικύρηξαν τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που δολοφόνησαν την τυφλή σκυλίτσα στην Νάουσα

 


Έρευνα διεξάγεται από το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας, για την δολοφονία δύο αδέσποτων σκύλων με φόλες.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο Facebook, το ένα από τα αδέσποτα ήταν η τυφλή σκυλίτσα που συγκίνησε την Ελλάδα, καθώς είχε φύγει από καταφύγιο ζώων, για να βρεθεί κοντά σε κάτοικο της Χαρίεσσας Ημαθίας, ο οποίος τη φρόντιζε.

app-facebook
Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας
14 ώρες πριν

🔎 Έρευνα διεξάγεται από το Αστυνομικό Τμήμα #Νάουσας, μετά από καταγγελία για δηλητηρίαση & θανάτωση δύο αδέσποτων σκύλων στην #Ημαθία!
 Το ένα από τα αδέσποτα ήταν τυφλή σκυλίτσα και είχε φύγει από καταφύγιο ζώων, για να βρεθεί κοντά σε κάτοικο της #Χαρίεσσας Ημαθίας, που τη φρόντιζε!
 Εάν αντιληφθείς παρόμοιο περιστατικό ενημέρωσε άμεσα το 100!
🐕🐈 #προστατεύουμε_τα_ζώα

30
2
13

Η σκυλίτσα βρήκε μαρτυρικό θάνατο, μαζί με ακόμα αδέσποτο στην περιοχή της Χαρίεσσας, γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση των Αρχών.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στη σελίδα του ο σύλλογος «Φίλοι των Ζώων Νάουσας», υπήρξε επικήρυξη με 1.500 ευρώ, προκειμένου να βρεθεί το ΚΑΘΑΡΜΑ, η τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ για τη δηλητηρίαση των άτυχων σκύλων.

«Κανένα έγκλημα κατά ζωής δεν πρέπει να μένει ατιμώρητο… Κανένας δολοφόνος δεν πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος… Δεν αξίζει, σε κανένα πλάσμα να υποφέρει από φρικτό και αναίτιο θάνατο… Κανένα ανθρωποειδές δεν έχει δικαίωμα να αφαιρεί ζωή… Όχι γιατί ήσουν εσύ γλυκιά μου, αλλά ας είσαι εσύ για όλα τα υπόλοιπα… Ας είσαι εσύ ο τελευταίος "σταθμός" των άδικων θανάτων…

Ο σύλλογος μας και τα μέλη του, αρνούμενοι να δεχτούν την άδικη απώλεια της Τόκιο, όπως την ονομάζαμε εμείς και αγανακτισμένοι από την σωρεία τέτοιων εγκληματικών πράξεων και με όσες οικονομικές δυσκολίες αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε να δώσουμε αμοιβή, 1.500 ευρώ, σε όποιον έχει βάσιμη πληροφορία για την άδικη απώλεια της Τυφλουλας και της παρέας της…

Οποιος γνωρίζει οτιδήποτε, μπορεί να δώσει την πληροφορία στο Α.Τ Νάουσας, ή στην ομάδα μας… Θα υπάρχει αυστηρή εχεμύθεια… Η ΣΙΩΠΉ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΖΕΙ ΣΕ ΕΠΊΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ…. ΜΙΛΉΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

app-facebook
ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Νάουσας-Friends of Animals,Naousa,Greece
τη Δευτέρα

🔴ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ 1500 ΕΥΡΏ🔴

Κανένα έγκλημα κατά ζωής,δεν πρέπει να μένει ατιμώρητο... Κανένας δολοφόνος, δεν πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος... Δεν αξίζει, σε κανένα πλάσμα να υποφέρει από φρικτό και αναίτιο θάνατο... Κανένα ανθρωποειδές δεν έχει δικαίωμα να αφαιρεί ζωή... Όχι γιατί ήσουν εσύ γλυκιά μου,αλλά ας είσαι εσύ για όλα τα υπόλοιπα... Ας είσαι εσύ ο τελευταίος "σταθμός" των άδικων θανάτων...
Ο σύλλογος μας και τα μέλη του, αρνούμενοι να δεχτούν την άδικη απώλεια της Τόκιο, ...

Δείτε περισσότερα


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου