Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Οικονόμου σε Τσίπρα :«Ο πραγματικός χαρακτήρας ενός πολιτικού όντως φαίνεται από το τι θεωρεί αστείο»

 


Εκτός του ότι ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε για ακόμα μία φορά ότι δεν έχει καμία σχέση με την σοβαρότητα, τόλμησε να γράψει και αγγλικά, για να κάνει τον κόσμο να γελάσει.

Η ενέργεια του Αλέξη Τσίπρα να παραφράσει την δημοφιλή ταινία του Netflix «dont look up», προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου ο οποίος κατηγόρησε για πολιτική ελαφρότητα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παρότρυνε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να... ελέγχουν τα Αγγλικά του προέδρου.

Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας σχολίασε την ανακοίνωση των μέτρων από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη σημειώνοντας τα εξής:

«Στην περίπτωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το #dontlookup θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε «don’t look the cases»…

Με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν. Και ο Θεός βοηθός…»


Η ανάρτηση του Τσίπρα έφερε την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, απάντησε στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή - από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια. Είναι αποκαλυπτικό της πολιτικής ελαφρότητας του κ. Τσίπρα το ότι επιλέγει να κάνει χιούμορ, κακό μάλιστα, με την εκπαίδευση των παιδιών μας εν μέσω πανδημίας. Τελικά, ο πραγματικός χαρακτήρας ενός πολιτικού όντως φαίνεται από το τι θεωρεί αστείο.»

ΥΓ: Όταν αποφασίζει ο κ. Τσίπρας να γράψει κάτι στα αγγλικά ας βάζει τουλάχιστον κάποιον να τα ελέγχει.»


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου