Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021

Έλα γελοίε σοβαρέψου! Τσίπρας σε Τρέμη: Ευτυχώς που καλέσατε εμένα για ποδαρικό

 


Φαιδρός, ψεύτης, ο μεγαλύτερο πολιτικός απατεώνας που πέρασε ποτέ απο την χώρα και ακόμα δεν έχει βάλει μυαλό, γιατί εάν το είχε καταλάβει θα ήξερε τι σημαίνει "καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα"

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Όλγας Τρέμη, στη νέα της διαδικτυακή εκπομπή με τίτλο Meeting Point, ο οποίος δεν παρέλειψε, κατά την έναρξη της συζήτησής τους, να σχολιάσει αυτή την επιλογή, κάνοντας μιά αναφορά που δεν το συμφέρει.

«Πάντως ήταν ευφυής η σκέψη σας να μην κάνει ο κ. Μητσοτάκης ποδαρικό, αλλά να κάνω εγώ, διότι σε αυτή τη χώρα καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα. Ελπίζω να είναι τυχερό πάντως», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας ότι δεν έχει καταλάβει ποιανού έχει βγει το όνομα αλλιώς θα παρακαλούσε να του έχει βγει το μάτι, η μάλλον και τα δύο μάτια.

Ο διάλογος

Ο. ΤΡΕΜΗ: Καλώς ήρθατε κ. Πρόεδρε.

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Καλώς σας βρήκα και καλορίζικη.

Ο. ΤΡΕΜΗ: Από ό,τι αντιλαμβάνεστε, μας κάνετε και ποδαρικό και το ερώτημά μου είναι με το δεξί, ή με το αριστερό;

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Πάντως ήταν ευφυής η σκέψη σας να μην κάνει ο κ. Μητσοτάκης ποδαρικό, αλλά να κάνω εγώ, διότι σε αυτή τη χώρα καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα. Ελπίζω να είναι τυχερό πάντως.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου