Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Και δεν σου φαινότανε - Νίκος Καρανίκας : Έχω κάνει σκληρά ναρκωτικά, κοκαΐνη και ηρωίνη



Ο Καρανικας, με λίγα λόγια, έκανε χρήση ναρκωτικών & "βρήκε" τον Τσίπρα.

«Ως αριστερός έκανα χρήση ηρωίνης…” λέει ο Καρανίκας, λες και δεν είχε ξεφτιλίσει αρκετά την αριστερά ο Τσιπρας.

O πρώην σύμβουλος του στο Μαξίμου Νίκος Καρανίκας μας λέει ότι είναι αυτός ανακάλυψε τον Τσίπρα, είναι αποκαλυπτικός και δεν διστάζει να παραδεχθεί στον τηλεοπτικό φακό ότι έχει πάρει σκληρά ναρκωτικά, μαζί με έναν φίλο του γιατρό, για να διαπιστώσουν και καλά, όπως ισχυρίζεται, τι επίδραση έχουν η κοκαΐνη, η ηρωίνη και άλλες ουσίες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ αν έχει πάρει σκληρά ναρκωτικά, όπως κοκαΐνη και ηρωίνη, ο Νίκος Καρανίκας απαντά ότι από τα 14 είναι στην αριστερά άρα : «Θέλω να σου πω ότι απο τα 14 μου είμαι στρατευμενος στην Αριστερά. Ο,τι έκανα, το έκανα μέσα σε μια λογική ελέγχου, μέτρου, πιο πολύ για μια εμπειρία που μπορούμε να μιλήσουμε και να απομυθοποιησουμε τον εχθρό».

«Και το συμπέρασμα από αυτη την "επιστημονική έρευνα"» τον ρωτά ο δημοσιογράφος. «Η κόκα, τσάμπα την βγάζουν. Εάν εισαι ενεργητικός, δραστήριος, κινητικός, δεν την χρειάζεσαι. Η ηρωίνη είναι αλλο πράγμα, αυτό που λέμε οπιούχο. Το δοκίμασα μια φορά, δεν μου άρεσε καθόλου».

Αναφέρθηκε μάλιστα και στο πώς ανακάλυψε αυτή την στελεχάρα τον Αλέξη Τσίπρα και τον φόρτωσε στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι ήταν εκείνος που τον έφερε στον Συνασπισμό, κάποια εποχή έκανε «σκάουτινγκ», αναζητώντας τον επόμενο αριστερό ηγέτη.

Και όπως καταλαβαίνεται η πλατεία των Εξαρχείων ήταν γεμάτη από τέτοια ακροαριστερά παρτάλια τύπου Αλέξη Τσίπρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου