Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Ταξιδιώτες σε επαγγελματίες συνδικαλιστές στο λιμάνι του Πειραιά «άντε βρείτε καμιά δουλειά, ρε»

 


Συνδικαλιστές 20χρονους έχετε δει; Μόνο στην αριστερά και την ακροαριστερά συμβαίνει αυτό να υπάρχουν επαγγελματίες συνδικαλιστές που δεν έχουν δουλέψει ούτε μία ώρα.

Επαγγελματίες συνδικαλιστές που είναι ζήτημα εάν έχουν δουλέψει κάποιες ώρες στην ζωή τους, και όλοι τους προέρχονται από αριστερές και ακροαριστερές συλλογικότητες.

Τα... 10-20 μέλη αριστερών και ακροαριστερών συλλογικοτήτων ήρθαν αντιμέτωπα με δικαιολογημένα αγανακτισμένους επιβάτες, οι οποίοι δεν άντεξαν την πολύωρη αναμονή και τους επιτέθηκαν, αναγκάζοντάς τους σε «άτακτη υποχώρηση», και φθηνά την γλίτωσαν για σήμερα.

Τα μέλη αριστερών και ακροαριστερών συλλογικοτήτων, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης που πραγματοποίησαν στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, έφεραν με την προκλητικότητα τους στα όρια τους επιβάτες που ήταν έτοιμοι να τους αρχίσουν στις κλωτσιές.

Περίπου... 10-20 «επαγγελματίες» συνδικαλιστές δεν ήταν παραπάνω, με τις χαρακτηριστικές κόκκινες σημαίες, εμπόδιζαν τον απόπλου των καραβιών, και ήρθαν αντιμέτωποι με οργισμένους ταξιδιώτες, οι οποίοι δεν άντεξαν την ταλαιπωρία και την πολύωρη αναμονή και τους επιτέθηκαν ευθέως, αναγκάζοντάς τους σε... άτακτη υποχώρηση.

Οι οργισμένοι ταξιδιώτες, πήραν στο κυνήγι τους 20χρονους συνδικαλιστές, προκειμένου να μπουν στα πλοία και να ταξιδέψουν, φωνάζοντας στους συνδικαλιστές «άντε βρείτε καμιά δουλειά, ρε»!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου