Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Το καλύτερο εστιατόριο του Κάρντιφ βρίσκεται στη φυλακή



Κάρντιφ, Ηνωμένο Βασίλειο

Το καλύτερο εστιατόριο του Κάρντιφ βρίσκεται στη φυλακή.

Ο λόγος για το The Clink Restaurant, το εστιατόριο που βρίσκεται στη φυλακή της πόλης -μίας από τις μεγαλύτερες στην Βρετανία.

Το εστιατόριο αναδείχθηκε από τους χρήστες του TripAdvisor ως το νούμερο ένα εστιατόριο -σε σύνολο 946- στην πόλη.

Το προσωπικό του αποτελείται από κρατούμενους, οι οποίοι έχουν αποσπάσει εξαιρετικά θετικά σχόλια για την εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους πελάτες.

Το εστιατόριο άνοιξε τις πύλες του το 2012, προσφέροντας πρωινό και μεσημεριανό. Σε αυτό απασχολούνται 30 κρατούμενοι που πληρώνονται μισθό 14 λιρών για 40 ώρες εργασίας.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους κρατούμενους να αποκτήσουν εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, κάτι που θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμο στη ζωή τους έξω από τη φυλακή.

Ένας από τους χρήστες του TripAdvisor σχολίασε ότι το προσωπικό είναι φιλικό, ενώ ένας άλλος έκανε λόγο για «τέλεια εξυπηρέτηση -καλύτερη από ότι σε κάποια εστιατόρια με αστέρια- και επίσης ενδιαφέρονταν για τις ανάγκες μας».

Ένας άλλος έγραψε ότι «το επίπεδο που έχουν θέσει όλοι είναι δύσκολο να το ανταγωνιστεί οποιοδήποτε άλλο εστιατόριο έχουμε επισκεφθεί το τελευταίο διάστημα».

«Η αναγνώριση που έχουμε λάβει από τόσους πελάτες μας για την ατμόσφαιρα που έχουμε δημιουργήσει, την προσπάθεια που βάζουμε στο να βρούμε τα υλικά μας, το υψηλό επίπεδο υπηρεσίας που προσφέρουν οι σερβιτόροι και το επίπεδο των μενού είναι μοναδική» τόνισε ο υπεύθυνος του εστιατορίου, Τζέισον Λόρενς.


Newsroom ΔΟΛ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου