Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτοι διάλογοι Πυρήνων για τον Ξηρό
Τα προφυλακισμένα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» είχαν αποφασίσει να σκοτώσουν τον Χριστόδουλο Ξηρό αμέσως μετά το χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού που είχε στόχο την απόδραση τους, αλλά και ποινικών.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με την αστυνομία, μετά την αποκρυπτογράφηση των δύο καρτών μνήμης που βρέθηκαν σε κρύπτη σε ταμπακιέρα στη γιάφκα του Λουτρακίου. Σύμφωνα με την αστυνομία μάλιστα θα τον σκότωναν και θα εξαφάνιζαν το πτώμα του.

Στα κωδικοποιημένα σημειώματα των «πυρήνων» με την 22χρονη Αγγελική, η οποία αναζητείται από την αντιτρομοκρατική καθώς είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον επιχειρησιακό βραχίονα της οργάνωσης, φαίνεται, ότι χρησιμοποίησαν τον Ξηρό σε δύο επιθέσεις στο αστυνομικό τμήμα Ιτέας και στην εφορία Κορυδαλλού και επειδή απέτυχαν τα χτυπήματα, το «χρέωσαν» στον τρομοκράτη της 17Ν.

Στα σημειώματα μάλιστα αποκαλούν συνεχώς τον Ξηρό μ@@@@α και βλάκα, ενώ φοβούνται ότι εάν συλληφθεί θα τους «καρφώσει» στην αντιτρομοκρατική, όπως είχε κάνει το 2002 με τα μέλη της 17Ν. Στα γράμματα που βρέθηκαν υπάρχει η εξής επικοινωνία :

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Αυτό που κάνω να το ξέρετε είναι δύσκολο, δεν μπορώ να τον ανέχομαι. Όταν τελειώσει η ιστορία θα του σπάσω το κεφάλι. Κάνω υπομονή να γίνει το σχέδιο. Τα υπομένω όλα για σας.

«ΠΥΡΗΝΕΣ»: Αυτό που κάνεις εσύ μέσα σε λίγους μήνες, άλλοι δεν θα τα κατάφερναν. Θα μπορούσαμε να βρούμε δύο παιδιά και να τον κανονίσουμε τον σκατόψυχο και να τον πετάξουν μέσα σε ένα ρέμα. Υπομονή όμως. Μόλις τελειώσει η επιχείρηση και είμαστε ελεύθεροι θα «απολυθεί».

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Κάνω υπομονή για να είμαι δίπλα του και να συνεργάζομαι. Πόσο θα αντέξω;

«ΠΥΡΗΝΕΣ»: Πρέπει να τελειώσουμε γρήγορα με το σχέδιο γιατί αλλιώς μπορεί να τον πιάσουν τον βλάκα και όταν τον πάνε στην αντιτρομοκρατική θα μας "δώσει" όλους, όπως έκανε ο μ@@@@@ς και με τη 17Ν. Είχε δίκιο ο Κουφοντίνας.

Μάλιστα όταν δεν εξερράγη το παγιδευμένο δέμα στο Α.Τ. Ιτέας ένας από τους προφυλακισμένους «Πυρήνες» έστειλε σημείωμα στον Ξηρό μέσω της Αγγελικής που σύμφωνα με πληροφορίες του έγραφε : "Πόσο μ@@@@@ς είσαι έβαλες λίγα εκρηκτικά, έπρεπε να έχεις ανατινάξει το αστυνομικό τμήμα...».

Πηγή: iefimerida.gr


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου