Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Σαμαράς: «Δεν θα υπάρξουν άλλοι φόροι και περικοπές - ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει το ατύχημα»



«Οι θυσίες πιάνουν τόπο», δηλώνει, μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι το χρέος θα ρυθμιστεί και ότι η χώρα βγαίνει σταδιακά από τα μνημόνια.

Στην τελευταία προεκλογική του συνέντευξη ο κ. Σαμαράς επιμένει ότι δεν θα υπάρξουν άλλοι φόροι και περικοπές, μιλάει αναλυτικά για σταδιακές φοροελαφρύνσεις και προσθέτει ότι τα χαμένα εισοδήματα θα επανέλθουν, σε υγιή βάση.

Υπερασπίζεται την πολιτική των τελευταίων χρόνων, λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορούσε να γυρίσει ένα κουμπί και να γίνει ξανά «φυσιολογική» μέσα σε μία στιγμή. Παράλληλα, τονίζει ότι έγιναν σκληρές διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές.

Στρέφει τα πυρά του κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η πιστωτική ασφυξία αποτελούν «ατύχημα» που δεν πρέπει να συμβεί.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει το "ατύχημα" που πρέπει να αποτρέψουμε. Μπορεί να οδηγήσει και σε έξοδο από το ευρώ. Γιατί χωρίς κανόνες δεν υπάρχει ευρώ» λέει ο κ. Σαμαράς.

«Δείξαμε ότι είναι επικίνδυνοι» προσθέτει και δηλώνει ότι η πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει νέα ελλείμματα, νέα μνημόνια, αναγκαστικό δανεισμό και επιστροφή στην ύφεση. Η πολιτική αυτή παραδίδει τη χώρα χειροπόδαρα στους δανειστές, συμπληρώνει.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου