Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Σαμαράς: Οι όροι της ΕΚΤ δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί στον αποκλεισμό της Ελλάδας




«Η δική μας πολιτική εγγυάται τη θέση της Ελλάδας, η κεντρική θέση του ΣΥΡΙΖΑ μας κρατά έξω από αυτή την κοσμογονία», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Η σημερινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για υπό προϋποθέσεις συμμετοχή της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης αποδεικνύει πως οι κεντρικές πολιτικές που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν στον «αποκλεισμό» της Ελλάδας από τις αγορές, δήλωσε σε διάγγελμά του ο Αντώνης Σαμαράς, στον απόηχο της ιστορικής ανακοίνωσης Ντράγκι.

«Η σημερινή απόφαση το λέει ξεκάθαρα: Χωρίς κλείσιμο της αξιολόγηση για το υφιστάμενο πρόγραμμα θα είμαστε αποκλεισμένοι και θα συνεχίσουμε να είμαστε σε αναστολή», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Η δική μας πολιτική εγγυάται τη θέση της Ελλάδας, η κεντρική θέση του ΣΥΡΙΖΑ μας κρατά έξω από αυτή την κοσμογονία», συμπλήρωσε, αντιπαραβάλλοντας τις θέσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνισε τέλος πως οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι «ώρα εθνικής ευθύνης» προκειμένου να αποφευχθούν «ολέθρια λάθη» που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τις θυσίες του ελληνικού λαού.

Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου