Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Και ρουφιάνος ο Κασσελάκης κάρφωσε και άλλους με πισίνες στις Σπέτσες μήπως την γλιτώσει

 



Όλα τα είχε ο Κασσελάκης, αυτό του έλειπε. Μαθαίνω ότι μεταξύ των πυρκαγιών που του έχουν ανάψει εσωκομματικά οι ιστορίες του με τη «σηπτική δεξαμενή», όπως είναι η τελευταία εκδοχή της πισίνας που έφτιαξε στη βίλα του στις Σπέτσες, έχουν ανάψει και φωτιές σε διάφορους που έχουν μετατρέψει τις υδατοδεξαμενές σε πισίνες.

Με αφορμή, λοιπόν, τα όσα είπε ο Κασσελάκης «καρφώνοντας» και άλλους, για να κρύψει τις δικές του αμαρτίες, το υπουργείο Πολιτισμού και η Πολεοδομία ετοιμάζονται να ψάξουν τους έχοντες και κατέχοντες πισίνα στις Σπέτσες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι να «βράζουν» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, διότι εξαιτίας του βρέθηκαν και αυτοί στο στόχαστρο και θα πρέπει δεκάδες από αυτούς να δώσουν εξηγήσεις για το πώς και το γιατί.

Βέβαια, εγώ είμαι από αυτούς που λέω ότι για λόγους δικαιοσύνης και ισότητας απέναντι στον νόμο, δεν μπορεί να την πληρώσει μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης. Αν και άλλοι έκαναν τα ίδια θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα. Τώρα εάν τους φταίει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, την επόμενη φορά που θα τον καλέσουν σε δεξίωση, ας του πουν τα παράπονά τους. Ως τότε ας βράσουν στο ζουμί τους και όχι στο ζουμί των αστακών made in usa.


Από τη στήλη ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ του Ελεύθερου Τύπου



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου