Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Πόσα καραγκιοζιλίκια να αντέξουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ; Ο Κασσελάκης φέρνει πίσω στην Κ.Ο τον τραμπούκο Πολάκη


 

Ο τελειωμένος στον ΣΥΡΙΖΑ (που δεν το ξέρει ακόμα) τυχοδιώκτης, ινφλουένσερ με το θολό οικονομικό παρελθόν Στέφανος Κασσελάκης με μια κίνηση απελπισίας φέρνει πίσω τον ακροαριστερό τραμπούκο Παύλο Πολάκη που είχε διαγράψει πριν 40 ημέρες.

Η απόγνωση του Στέφανου Κασσελάκη για το πολιτικό του μέλλον τον έκανε να ανακοινώσει επίσημα  την επιστροφή του ακροαριστερού τραμπούκου Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, μόλις 40 ημέρες μετά τη διαγραφή του και λίγο πριν την κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή, όπου έλεγε ότι προετοίμαζε να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.  αλλά και τον ίδιο τον βουλευτή να διαμηνύει ότι δεν είναι «κανένα παιδάκι» για να τον διαγράφουν και να τον επαναφέρουν.

Η επανένταξη του Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έγινε μετά από εισήγηση του κ. Κασσελάκη και ανακοίνωσε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα ο καταδικασμένος από το ειδικό δικαστήριο Νίκος Παππάς, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Πολάκη για να τον ενημερώσει για την εξέλιξη και του είπε «Θα τα πούμε στην ΚΕ»

Η επανένταξη του κ. Πολάκη στην ΚΕ δεν έκαμψε τις διαθέσεις του Παύλου Πολάκη, που διαμήνυσε ότι «θα τα πούμε προγραμματικά και αξιακά στην Κεντρική Επιτροπή», καθώς ο ίδιος δεν είναι «κανένα παιδάκι» για να τον διαγράφουν και να τον επαναφέρουν. 

Το θέμα είναι ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ βλέποντας την ανεπάρκεια και την ανικανότητα του Στέφανου Κασσελάκη που τον οδηγεί να κάνει και να λέει καραγκιοζιλίκια, βλέπουν ξεκάθαρα ότι πρέπει να φύγει από το κόμμα για να πάει μπροστά, αλλιώς θα βυθιστεί και άλλο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου