Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

ΚΑΘΑΡΜΑ στις Σέρρες έσβησε το τσιγάρο του στο κεφάλι αδέσποτης σκυλίτσας

 



Ένα ΚΤΗΝΟΣ, ένα ΚΑΘΑΡΜΑ για πολλές κλωτσιές, στην Ροδόπολη Σερρών, έσβησε το τσιγάρο του στο κεφάλι ενός αδέσποτου σκύλου, θέλοντας να δείξει πόσο παλιάνθρωπος είναι αδιαφορώντας για τον πόνο που προκάλεσε στην άτυχη σκυλίτσα.

Η καταγγελία έγινε στην σελίδα Αδέσποτα της Δημοτικής Ενότητας Κερκίνης στις Σέρρες και αναφέρει: «Σήμερα στο κέντρο της Ροδόπολης ( σ.σ. Σέρρες) κάποιος ανεγκέφαλος υπάνθρωπος έσβησε το τσιγάρο του πάνω στο κεφάλι της φιλικής και πολύ εξοικειωμένης με τους ανθρώπους Ζιζέλ, την γνωστή αδεσποτούλα του κέντρου της Ροδόπολης που φροντίζουμε και αγαπούμε όλοι.



Δεν έχω λόγια να σχολιάσω την κακοψυχιά και την…. του ανθρώπου, που χρησιμοποίησε το ζωάκι ως τασάκι για τα αποτσίγαρα του. Υπάρχουν και όρια στην κακία σας, υπάρχει κάπου και αυτό που λέγεται ανθρώπινη συνείδηση. Ντροπή πραγματικά στην παιδεία μας και στην κουλτούρα μας, ντροπή και σε όλους όσοι ήταν εκεί και το είδαν και το ανέχτηκαν».

Το χειρότερο είναι ότι όσοι είδαν το ΚΑΘΑΡΜΑ να σβήνει το τσιγάρο στο κεφάλι της σκυλίτσας, έγινα συνεργοί του ΚΤΗΝΟΥΣ γιατί τον άφησαν και δεν τον κατήγγειλαν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου