Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Ζωή Κωνσταντοπούλου : Ο Τσίπρας είναι ψεύτης, μπροστά του ο Πινόκιο είναι υπόδειγμα φιλαλήθειας


 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει ξεφτίλα τον Αλέξη Τσίπρα, και η συνέντευξη της στο Alpha 989 radio είναι μία ακόμα επίθεση στον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας.

Ως ψεύτη χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα η πρώην πρόεδρος της βουλής επί ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στο Alpha 989 radio και στη εκπομπή των Τάκη Χατζή και Γιώργου Ευγενίδη με αφορμή τα όσα δήλωσε για τους πλειστηριασμούς κατοικιών.

"Από το 2016 μέχρι σήμερα ήμουν υπερασπίστρια των ανθρώπων που κινδύνευαν με πλειστηριασμό και πρώτης κατοικίας, σταματήσαμε πάρα πολλούς πλειστηριασμούς και τότε οι κ.κ. Τσίπρας και Κοντονής φέρανε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και δεν σταματόνται. Είναι μια τρομακτική διαδικασία κανείς δεν μπορεί να ελέγξει και να σταματήσει. Δεν έχει καμία δημοσιότητα, γίνονται πολλές παραβάσεις. Σε αυτή τη διαδικασία καταθέσαμε αίτηση ακύρωσης και θα εκδικαστεί στις 28 Φλεβάρη στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Η μάχη δεν έχει τελειώσει θα είμαι εκεί όπως και ο πατέρας μου".

"Ο κ. Τσίπρας είναι ψεύτης. Ο Πινόκιο μπροστά του είναι υπόδειγμα φιλαλήθειας. Έφερε νομοθεσία το 2015, το 2017, το 2018 για να επιτρέπει στα funds να κάνουν τη διαδικασία. Τολμά να μιλά σήμερα και να λέει ότι θα καταργήσουμε τους πλειστηριασμούς. Να μην ξεγελαστεί κανείς και τον ψηφίσει και μετά κλαίει. Έχει ξαναπεί ψέμματα. Να μην ξεχάσει ο κόσμος τι έχει συμβεί. Και για τον Μητσοτάκη να μην προσποιείται ότι έχει δεμένα τα χέρια του γιατί είναι νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ και είναι στο χέρι του κ. Μητσοτάκη να τους καταργήσει." 

 Για τη δίκη για το Μάτι  "Πήγα στη δίκη αφού ολοκλήρωσα την κατάθεση μου και τα στοιχεία ότι πρόκειται για κακούργημα. 105 άνθρωποι πέθαναν όπως δεν πεθαίνεις ούτε στον πόλεμο. Οι ευθύνες είναι κακουργηματικές αφορούν την κυβέρνηση την τότε, αφορούν την περιφέρεια, του Δήμους, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία."



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου